![]() |
Amúgy ennek egész pontosan mi az értelme? Mert amit leír, annak nagyjából semmi. Kísérlet, hogy számítógépek nélkül kibírunk-e egy napot? Csak épp a fontosabb számítógépeket nehogy lekapcsoljuk már, mint például erőművek, fűtés, közlekedésszabályozás, kórházak betegnyilvántartása, banki rendszerek, ...
Enélkül meg mit ér? "Bírom" az ilyen totál értelmetlenségeket... És ami a legszomorúbb, hogy emberek képesek belemenni... |
Quote:
Az meg, hogy ki veszi komolyan és ki nem már másodlagos. Őszintén szólva én elgondolkoztam azon, hogy sajnálatos módon azok közé tartozom, akiknek az elmúlt lassan fél évben szinte nem telt el napja anélkül, hogy be ne kapcsolta volna a gépet.:o Szerintem itt nem a dátum, nem a fenti felhívás a lényeg, hanem, hogy az emberek kicsit túllássanak a számítógép teremtette világon.:) A fenti kis nevezzük "játéknak" csak apropót szolgáltatott. (A felhívásban leírtak, miszerint így energiát lehet spórólni, stb, azok szerintem is abszurdak...) |
Quote:
nem a lélegeztető gép vezérléséről van itt szó ha nem hogy a sok hüle függő néha kimozduljon a négy fal közül... ennyi Az autó mentes napon se állítják le a mentőket... |
Quote:
Ezzel a mondattal nyit az oldal. Ez számomra nem arról szól, hogy menjünk ki a szabadba. :) Akkor írja azt. :D |
Quote:
Sőt, ne használjunk bkv buszokat se, gyalog is be lehet érni a munkahelyre. Hatalmas butaságnak tartom az egész kezdeményezést. Ez az élet része, miért ne használnánk?! Ez olyan, mint a "ne vásároljunk" nap, és társai. Na persze, majd azt fogom figyelgetni, hogy nehogy véletlen akkor vásároljak... És ez nem negativitás, sőt. Sokkal inkább pozitív szemlélet, mert ha egyszer itt van valami, amit lehet használni, és ami könnyebbé teszi az ember életét, akkor miért ne használjuk? Mi ez a butaság már, hogy nézzük meg mi lenne, ha nem használnánk? Csináljon "menjünk a természetbe" napot, ha ez a célja vele, azt szerintem sokkal többen támogatnák, mert nem arról szól, hogy az életünk szerves részét képező eszközöket hagyjuk a fenébe. |
Látom, Te csak kötekedni tudsz...
De tudod mit, akkor bámuld csak a monitort.:P Nem azt mondom, hogy 24-én nem fogok itt ülni elötte, de mindenesetre engem picit elgondolkoztatott...:) |
Quote:
|
Quote:
Hódos természetnap...:)))) Ati gondolkozz kicsit szted hány hódos kapna az alkalmon... hmmm?:) |
Quote:
|
Mindazonáltal értem a problémádat. Sokaknak a munkájának, életének szerves részét képezi a számítógép és ezzel nincs is gond.
Azzal annál inkább, hogy pl. én (Direkt csak magamat emlegetem, pedig tuti nem vagyok vele egyedül.)most is itt ülök, ahelyett, hogy egy könyvet olvasnék, vagy társaságban lennék, pedig konkrétan nincs itt semmi olyan dolgom, ami ne várhatna egy órát, vagy kettőt, vagy akár egy teljes napot.:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:21. |