Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Jó stratégia? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1551)

laci 03-13-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 79886)
attól függ ha feljebb van mint te 2 körön kivül akkor nem biztos hogy alád esik :)

Húúúú, ez aztán a gyors reakció :eek:

Amúgy ha megnézed, feltételes módban írtam, nyilván függ a távolságtól is, meg attól is, mennyi ideig jársz rá. Meg sok minden mástól.

A lényeg az, hogy a mészárral ellentétben a pusztítás hosszabb távon is pontveszteséggel jár.

Dragi 03-13-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 79887)
Húúúú, ez aztán a gyors reakció :eek:

Amúgy ha megnézed, feltételes módban írtam, nyilván függ a távolságtól is, meg attól is, mennyi ideig jársz rá. Meg sok minden mástól.

A lényeg az, hogy a mészárral ellentétben a pusztítás hosszabb távon is pontveszteséggel jár.

Pont erre jártam ;)

a mészárnál is van valamennyi pontveszteség az ellen részénél :) hiszen civilek is halnak meg mészárlás közben és ha nagyon közeli értéken vagytok egymáshoz akkor alád eshet! :)

Massza Rex 03-13-2007 12:13

No meg az is lehet, hogy közben építkezik.

Nem mindeki szokta az éplistát összeadni és egybevetni a hekik számával.

Én ha igazán hadba állok valakivel, akkor szépen kimásolom a gömbjeit, az éplistáit és felépítem excelben az oriját. így kiderül sok apró infó, ami néha jól jöhet. :o

Erre akkor szoktam rá, amikor volt egy kb 2 hetes háború egy full elf szövivel, na ott nem sokat értek a gömbök :)

laci 03-13-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 79889)
Pont erre jártam ;)

a mészárnál is van valamennyi pontveszteség az ellen részénél :) hiszen civilek is halnak meg mészárlás közben és ha nagyon közeli értéken vagytok egymáshoz akkor alád eshet! :)

Igen, de a civilek egykettőre visszajönnek, az épületeknek viszont idő kell, még ha azonnal is elkezdesz építeni. Emiatt írtam, hogy a pusztítás hosszabb ideig okoz pontveszteséget mint a mészárlás.
(arról nem beszélve, hogy ha sokat pusztítasz/mészárolsz valakit, előbb-utóbb valaki be fog menni hozzá földre).

Peter 03-13-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 79987)
Igen, de a civilek egykettőre visszajönnek, az épületeknek viszont idő kell, még ha azonnal is elkezdesz építeni. Emiatt írtam, hogy a pusztítás hosszabb ideig okoz pontveszteséget mint a mészárlás.
(arról nem beszélve, hogy ha sokat pusztítasz/mészárolsz valakit, előbb-utóbb valaki be fog menni hozzá földre).

a mészárlás ugyanúgy pontveszteséget okoz, ha nem jobban, mint a pusztítás...
ha már valakit mészárolok, akkor nem hébe-hóba, hanem folyamatosan, persze viharral együtt...
szóval a mészárlásnál lehet hogy kicsit lassabban jelentkezik a pontvesztés, de nem olyan gyorsan jönnek azok az emberek vissza azért :D

laci 03-13-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 80004)
ha már valakit mészárolok, akkor nem hébe-hóba, hanem folyamatosan, persze viharral együtt...
szóval a mészárlásnál lehet hogy kicsit lassabban jelentkezik a pontvesztés, de nem olyan gyorsan jönnek azok az emberek vissza azért :D

A lényeg az, hogy ezek is pontveszteseéggel járnak, és a célpont alám kerülhet tőlük, most ne kezdjük a millióféle lehetőséget és kombinációt felsorolni :)

Synkel 03-13-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 80004)

Úgy van, rendes ember ha mészárol, azt szárazvihar kíséretében teszi. Feltéve, hogy nem tanyafree a célpont, akkor elég a vihar:)

Remedy 03-13-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 80033)
Úgy van, rendes ember ha mészárol, azt szárazvihar kíséretében teszi. Feltéve, hogy nem tanyafree a célpont, akkor elég a vihar:)

Es ha van sok korhaza is, akkor meg csak siman meszarol? :D

Synkel 03-13-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 80078)
Es ha van sok korhaza is, akkor meg csak siman meszarol? :D

Vihar mindenképp hasznos, azért nevezzük ártóvarázslatnak:)

Bea Baba 03-15-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 79987)
Igen, de a civilek egykettőre visszajönnek, az épületeknek viszont idő kell, még ha azonnal is elkezdesz építeni.

szerintem meg, az épitésnek is van azonnali pontszámváltoztató hatása, mert a bontás láccik egyből, és az épités is mivel pontszámba beleszámit az épités alat lévő terület is...

Amúgy szerintem nem feltétlenül kell a mészárláshoz vihar, mert szvsz elég idegesitő lehet miko már sokadjára mészárol valaki, és mindig alulról mert van bevándorlás, de közben a sereg fogyik, és egyre több sereggel befér,mert védelem is egyre kevesebb...

All times are GMT +1. The time now is 23:29.