![]() |
Quote:
az ötletedet nem tartom jónak. akkor részemről itt ennyi:P |
Tehát amihez hosszászólásokat várok az az, hogy az embernek milyen új spec.képességet tudtok elképzelni, ami a hadis vonalát erősítené és a félszerezet tükörvarázzsal jó ötlet-e?:)
Ha valakinek az nem tetszik, hogy mittomén az óriásnak miért van 40% lakástekije amikor böhöm nagyok, az ne ide írjon:D |
Quote:
igen, ilyesmi ötleteket várok:) |
Quote:
|
OFF
Több ötletem még nincs, de majd idenézek ha lesz új, vagy beindul az élet és jönnek a gondolatok :D ON |
Amit mondasz Senki, hogy különleges egység az embernek, azt úgy tudnám elképzelni, hogy minden fajnál lehetne különleges egység. Persze ezek számát erősen korlátozni kellene, csak nem tudom hogyan:confused:
Mert ha bizonyos hekihez kötném, akkor a lista alján lévőket sújtom vele, vagy legyen csoportspecifikus?:D Vagy mondjuk 500 hekinként lehetne egy ilyen egység? Tény, hogy a játékosságra tenném ezzel a hangsúlyt, arra, hogy ha valaki valamilyen fajt választ, akkor ne csak olyan egységei legyenek, mint más fajjal játszóknak:) |
Például:
az elfeknél lehetne ent:D Az embernél paplovag, a törpének adjunk balrogot?:D Az óriás különleges egysége legyen az ogre, az élőhalotté a lich:D |
És akkor ez itt már kapcsolódik Szürkegandalf hősneveléséhez:)
|
Quote:
|
Szerintem a 7 meg 8 tábornok maradjon csak Ork sajátosság :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:23. |