![]() |
Quote:
de érdekelne miért fér el több csöves a földön, hogy ha fejlettebb a tudomány... vajon jobbak a padok, esetleg egymáson és elédegélnek keresztbe rakodva?? :rolleyes::D |
Quote:
|
Quote:
de mi nem is vagyunk gnómok ;) na jó... néhányan talán :rolleyes: |
Quote:
OFF Kellene egy külön topik "Ati válaszol" címmel, amiben megmagyaráznád ezeket a kiskapukat... :) Akkor talán megérteném miért vegetáriánus minden faj ebben a játékban :):):) ON |
Quote:
ilyen a kintlévő seregeknél is van, bár már régen mondtam Atinak, és le lettem hurrogva, hogy "így jó". de attól ez még jobban emlékezetet a túl töltésre, hogyha van 500k barakkhelyem, és kint van 500k lovam, fogom magam veszek még 200k elitete elküldöm őket támadni (amikor nincs nekik hely) és a a kv-kor nem a másodszor kiküldött 200k elitemből, hanem a (mondjuk már hazafelé tartó) lovaimból kopik 200k. Az eliteim meg szépen bemasíroznak logikusabb lenne, hogy az a sereg kopjon amelyiket az utolsó körben küldtem ki. és csak az 1 körön belül kiküldött el nem férő seregeknél vegye figyelembe a prioritást. |
Quote:
A gabonából nem csak sima kenyeret lehet csinálni, hanem folyékonyat is ;) [/OFF] |
Quote:
|
már el is felejtettem ezt a topicot
:) olyan jól hozzá szoktam, hogy a nem működő barakkokkal támadó lovak is olyan szépen bemasíroznak a szomszédos orikba :p így például már b ben is építhetünk 12-15% házas hadi orikat... viszonylag kevés bele fokozással... persze a körönkénti táv nem mindenkinek adott mf ként... :) ( aki nem értené, fokozással nem mindíg lehetne szövi segítséggel támadni... így az mf bónusz jobb ) amúgy még nem láttam hibajelzős topicot így szét offolni... :eek: |
Sziasztok!
Hasonló problémával találkoztam. Ha van templomom, és emberhiányos az ori, és a templomok 0%-kal működnek, a varázslatok akkor is sikerülnek. Pedig ugye az intéző szerint nem működik a templom. Érdekes lenne megnézni, ugyanez van-e a tolikkal. |
Én is szembesültem a problémával.
Adott országból kiloptam néhány embert (úgy 70%-nyit), de az elitek csak nem akarnak elvándorolni. Pedig "fenntartom" az emberhiányt már lassan két napja. Nincs csak háza + barakkja lényegében. Ez akkor direkt van? |
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |