Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Kv közbeni férő hely nézés... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1531)

Andrew 06-14-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103116)
Tudod a hajléktalanok is olvassák a tekercseket:D

jahh, meg a retyózáshoz is kell valami ;):D
de érdekelne miért fér el több csöves a földön, hogy ha fejlettebb a tudomány... vajon jobbak a padok, esetleg egymáson és elédegélnek keresztbe rakodva?? :rolleyes::D

Ati 06-14-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 103117)
de érdekelne miért fér el több csöves a földön, hogy ha fejlettebb a tudomány... vajon jobbak a padok, esetleg egymáson és elédegélnek keresztbe rakodva?? :rolleyes::D

Ennek alapvetően társadalmi okai vannak. Megfigyelhetjük, hogy minél fejlettebb gazdaságilag egy társadalom (vegyük csak példának például az USA-t), sajnos a szegény réteg is ennek megfelelően növekszik. De itthon ismegfigyelhető ugyanez: a középrétek vagy a felső réteghez, vagy az alsó réteghez tolódik el, a konkrét középréteg egyre kisebb. Ezért minél jobb az országod gazdasága, a szegények száma is ennek megfelelően emelkedik. Természetesen ha nincs nekik hely, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, de ha van, akkor oda egyre többen és többen tömörülnek be, ahogy fejlődsz gazdaságilag (egészen akár az 50%-os mértékig).

Andrew 06-14-2007 14:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103118)
Ennek alapvetően társadalmi okai vannak. Megfigyelhetjük, hogy minél fejlettebb gazdaságilag egy társadalom (vegyük csak példának például az USA-t), sajnos a szegény réteg is ennek megfelelően növekszik. De itthon ismegfigyelhető ugyanez: a középrétek vagy a felső réteghez, vagy az alsó réteghez tolódik el, a konkrét középréteg egyre kisebb. Ezért minél jobb az országod gazdasága, a szegények száma is ennek megfelelően emelkedik. Természetesen ha nincs nekik hely, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, de ha van, akkor oda egyre többen és többen tömörülnek be, ahogy fejlődsz gazdaságilag (egészen akár az 50%-os mértékig).

és a középretek? :D:D
de mi nem is vagyunk gnómok ;) na jó... néhányan talán :rolleyes:

BimmBimm 06-14-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103118)

Ezt olyan szépen megmagyaráztad:)
OFF
Kellene egy külön topik "Ati válaszol" címmel, amiben megmagyaráznád ezeket a kiskapukat... :) Akkor talán megérteném miért vegetáriánus minden faj ebben a játékban :):):)

ON

wand 06-14-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 77667)
ez valamilyen féle túl töltést jelent, ami hiba, nem életszerű...

ilyen a kintlévő seregeknél is van, bár már régen mondtam Atinak, és le lettem hurrogva, hogy "így jó".
de attól ez még jobban emlékezetet a túl töltésre, hogyha van 500k barakkhelyem, és kint van 500k lovam, fogom magam veszek még 200k elitete elküldöm őket támadni (amikor nincs nekik hely) és a a kv-kor nem a másodszor kiküldött 200k elitemből, hanem a (mondjuk már hazafelé tartó) lovaimból kopik 200k. Az eliteim meg szépen bemasíroznak

logikusabb lenne, hogy az a sereg kopjon amelyiket az utolsó körben küldtem ki. és csak az 1 körön belül kiküldött el nem férő seregeknél vegye figyelembe a prioritást.

Phoenix 06-14-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 103121)
Ezt olyan szépen megmagyaráztad:)
OFF
Kellene egy külön topik "Ati válaszol" címmel, amiben megmagyaráznád ezeket a kiskapukat... :) Akkor talán megérteném miért vegetáriánus minden faj ebben a játékban :):):)

ON

[OFF]
A gabonából nem csak sima kenyeret lehet csinálni, hanem folyékonyat is ;)
[/OFF]

Penya 06-14-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 103167)
[OFF]
A gabonából nem csak sima kenyeret lehet csinálni, hanem folyékonyat is ;)
[/OFF]

És az nálad húsnak minősül? :D

Hóhér 06-15-2007 00:29

már el is felejtettem ezt a topicot

:)
olyan jól hozzá szoktam, hogy a nem működő barakkokkal támadó lovak is olyan szépen bemasíroznak a szomszédos orikba

:p

így például már b ben is építhetünk 12-15% házas hadi orikat...
viszonylag kevés bele fokozással...

persze a körönkénti táv nem mindenkinek adott mf ként...

:)

( aki nem értené, fokozással nem mindíg lehetne szövi segítséggel támadni... így az mf bónusz jobb )

amúgy még nem láttam hibajelzős topicot így szét offolni...

:eek:

Paliking 09-20-2007 17:50

Sziasztok!

Hasonló problémával találkoztam. Ha van templomom, és emberhiányos az ori, és a templomok 0%-kal működnek, a varázslatok akkor is sikerülnek. Pedig ugye az intéző szerint nem működik a templom. Érdekes lenne megnézni, ugyanez van-e a tolikkal.

echnaton 04-18-2008 07:44

Én is szembesültem a problémával.
Adott országból kiloptam néhány embert (úgy 70%-nyit), de az elitek csak nem akarnak elvándorolni. Pedig "fenntartom" az emberhiányt már lassan két napja. Nincs csak háza + barakkja lényegében.
Ez akkor direkt van?

All times are GMT +1. The time now is 23:09.