![]() |
Quote:
Szóval komolyra véve, ha senki jelszavát nem tudod, esteleg ők léptek be hozzád?:P |
Quote:
|
Nem volt benne a levélben, hogy miért raktak át?
Vagy törlés előtt meg se nézted? |
Quote:
Ha egynél több országgal szeretnél játszani, akkor össze kell azokat kapcsolni. Nem viccből írtuk ezt ki 5 különböző helyen, hanem mert ez valóban így van. |
Quote:
Bezzeg állította hogy összekötötte :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
anarc
Mostmán nyugodt vagyok(nincs több egerem, csak ez az egy:) )
kicsit olvastam a fórumot és az felvidított(poénos beszólások meg ilyesmik) de nem is baj, mert mint mondottam az orikat töröltem.... pedig pedig pedig pedig pedig pedig olyan jó voltam már 7 millkó tömött tekik, 17k elit meg ilyesmik nah mindeggy, csinálok majd egy úlyat, de csak később... most pihizek egyet |
Quote:
Ha már épp megszeged ennek a fórumnak is az etikettjét, merthogy világosan le van írva, hoyg ezen a fórumon az áthelyezéssel kapcsolatos problémáknak nincs helye. Gondolom ezt sem olvastad. :) |
Quote:
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: hatasu (#398968) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Na megkerestem, valszeg ő volt az:) Edit: De most nézem Ati már válaszolt:) |
naszóval
naszóval...
ÖSSZEKÖTÖTTEm ahogy ezt már egyszer leírtam. <Khmm... Kéretik nem mellébeszélni. Ha már épp megszeged ennek a fórumnak is az etikettjét, merthogy világosan le van írva, hoyg ezen a fórumon az áthelyezéssel kapcsolatos problémáknak nincs helye. Gondolom ezt sem olvastad. Ati> Nalátod ebben igazad van:D bocsi <ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: hatasu (#398968) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Na megkerestem, valszeg ő volt az Víz> nem jött be ez nem az én orim volt |
levelet meg nem kaptam
|
All times are GMT +1. The time now is 08:41. |