Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gödölye klántali 2007! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1521)

Cece 03-01-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 77004)
Javítva :rolleyes:

Remek :D Listában szereplők között elég sok hölgyet vélek felfedezni, ami igencsak pozitív :D Sörözésen kívül egy kényelmes fotelben ellazulva lábfeltevős sztájlingban mást nem akarok csinálni :D A lustaság istene (ha van olyan :p) is irigyelni fog azért amit művelni fogok :D

Remedy 03-01-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 77004)
Javítva :rolleyes:

Ha jovok, ehetek a kezedbol? :)

Gyula 03-01-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 77008)
Ha jovok, ehetek a kezedbol? :)

Monta valaki hogy kapc egyáltalán enni??? :D

Ditke 03-01-2007 20:42

Köszönöm a meghívást! :)
Sajnos az eddigi tényállás szerint valószínű, hogy nem tudok elmenni, ha esetleg változás állna be, jelezni fogom :)

Steve 03-01-2007 21:20

hmm nálam elég necces a szitu, remélem el sikerül invitálni a barátnőmet is mert egyedül félek beraknátok a Bubba mega Civ mellé, arra meg tavaly is negligálás volt a reakcióm:p :D

Mondjuk nincs sok választásom, kiírta a kopasz hogy kötelező. képes és kiis tesz a klánból...

Gyula 03-01-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 77021)
hmm nálam elég necces a szitu, remélem el sikerül invitálni a barátnőmet is mert egyedül félek beraknátok a Bubba mega Civ mellé, arra meg tavaly is negligálás volt a reakcióm:p :D

Mondjuk nincs sok választásom, kiírta a kopasz hogy kötelező. képes és kiis tesz a klánból...

Nah az biztos :D

Cece: Már tárgytalan.

Ditke: Valamilyért nem vok meglepve.

Ditke 03-01-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 77024)

Ditke: Valamilyért nem vok meglepve.

Biztosan azért, mert egy párszor már említettem, hogy június végéig abszolút nem érek rá... és, mint tujuk április az éppen beleesik :)

Cassandra 03-01-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 77007)
Remek :D Listában szereplők között elég sok hölgyet vélek felfedezni, ami igencsak pozitív :D Sörözésen kívül egy kényelmes fotelben ellazulva lábfeltevős sztájlingban mást nem akarok csinálni :D A lustaság istene (ha van olyan :p) is irigyelni fog azért amit művelni fogok :D

Ehh... hát ez meg milyen dolog?:)

Ditke, kár, hogy nem leszel ott, gondolkozok, azon, hogy elmenjek-e és veled is szivesen összefutottam volna (nagyon sokkal jövök neked és még csak nem is láttalak.).:o

Remedy 03-01-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 77028)

Ditke, kár, hogy nem leszel ott, gondolkozok, azon, hogy elmenjek-e és veled is szivesen összefutottam volna (nagyon sokkal jövök neked és még csak nem is láttalak.).:o

Ha ez motival, nagy valoszinuseggel en is ott leszek ;)

Cece 03-01-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 77028)

Méé? Milyen dolog? :)
Udis tom, hogy miattam jönnél :D Kár tagadnod :D
Igazán nem tehetek róla, hogy ennyire ellenálhatatlan vagyok :D :D

All times are GMT +1. The time now is 14:21.