![]() |
maradt 1 viking hajom:) és kaptam ajándékba 1 destroyert..
csipem még a 65-ös ford pickupot fém modell legalább nem törik de azt még festeni kell... |
én is akartam két diorámát, de még nem adtam fel... persze előbb a nagy álmom teljesítem, nyáron veszek egy TU-95öst.. ha nem hal el a fórum vagy a topic akkor még a készülés közben készítek képet és mutogatom ahogy elkészül :) a két dioráma vágyam:
németek kaparnak ki a hóból egy lezuhant gépet, meg egy sztlingrádos tankos kilőtt orosz tankos löveges romvárosos dioráma... szigorúan 2. vh minkdettő persze :D Találtam színesképeket a 2. világháborúról: http://www.ww2incolor.com/ itt lehet aztán böngészni :) (remélem nem minősül reklámnak...) |
Váo, de szagértők vagytok:D Senki nemakarsz adni festéket, mert van egy republci star destroyerem és megszeretném csinálni csak iylen festnei kell meg minden. a közlei makett boltban meg nem volt festék hozzá
|
a sztárvórsz fan...
Quote:
|
ok akkor sorolom:D
jujj bocs az offért de most kajálok vagy meghalok:D |
Quote:
|
Kajával a szájában kezében a makett dobozával, a lábával irja:
revell festékek 04 09 15 36 37 50 57 74 75 76 77 99 330 371 ezek kellenek hozzá:D |
Quote:
|
Quote:
akkor azthiszem vennem kel vagy valami ilyesmi. Születésnapomra kaptam a makettet de van olyan érzésem többe fog kerülni festék ecset ilyenek mitn a makett. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:31. |