Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: súgó-project (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1517)

TDK 03-01-2007 22:54

magas labdát adtál ezzel az aberrációval, de most nem csapom le.:)

a sugó szine tényleg lehetne más, viszont szerintem a forum pont jó, ahogy van. Nem tetszik mindenkinek, de olyan kombi nincs is ami mindenkinek klappolna. viszont olvasható, NEM zavaró, nem bántja a szemet, ergo a célnak megfelel

Valezius 03-02-2007 16:04

1, Kerüljön be a túltöltés fogalma a súgóba!
Tahát valami ilyen formában:

Ha több varázslód van, mint helyed a templomokban, akkor az egyes varázslatokat csak annyi varázsló végzi, amennyinek hely is van.

Ha több tolvajod van, mint helyed a kocsmákban, akkor az egyes tolvaj akciókra csak annyi tolvaj indul, amennyinek hely is van.

2, HV súgóban benne lehetne, hogy a katona piac nem elérhető. Most már nincs elvi akadálya, mivel Vip HV-ban sincs katipiac.

3, Aréna súgóban benne lehetne, hogy az első belépéstől kezdve 72körös védelemmel rendelkeznek az országok.

Majd még folytatom. :)

csukja 03-03-2007 13:11

tetszik az 5let támogatom:D

Ati 03-03-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 77421)
tetszik az 5let támogatom:D

Ez remek. Melyik ötlet is? :)

TDK 03-04-2007 20:24

betegséggel kapcsolatban kerestem egy infot a sugóban, mégpedig azt mi lesz, ha betegen szintet lépek, de ott erre nem találtam segitséget.

rákerestem itt a külsön és szerencsém volt egy kérdésre már megválaszoltad Ati, hogy elmúlik, de azért jó lenne, ha bekerülne pl. a feljutás menübe.

Croissant 03-04-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 77046)
viszont szerintem a forum pont jó, ahogy van.

Ha a szövi- / klánfórumra gondoltál, akkor erősen ellenkezik a színérzékelésünk...
A (sötét)barna alapon fekete karakter kifejezetten szemrongáló...

empty 03-04-2007 20:55

Sziasztok!

Nem találtam leírva a súgóban hogy mekkora a körönkénti bevándorlás, és a lakossági morál ezt hogyan módosítja.Így nem tudom pontosan! mit csinál a kórház, illetve ha több lenne mint a 300/fő akkor jobban nőne e a bevándorlás?

még valami. Sosem volt kedvem kipróbálni, de azt sem találtam meg hogy ha éhezik a sereg akkor lelépnek e és ha igen, akkor mennyi idő után. /volt egy éheztetős orim,két körig tutira bírták kaja nélkül/

Egy lakos alapesetben körönként mennyi adót fizet?nekem valahogy törtszámra jött ki. Ha jól emlékszem 2a+ra.

Cassandra 03-04-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 77856)
Ha a szövi- / klánfórumra gondoltál, akkor erősen ellenkezik a színérzékelésünk...
A (sötét)barna alapon fekete karakter kifejezetten szemrongáló...

Bocsi de nem lehet, hogy túl sötétre van álítva a monitorod?:)

De ez itt off.:)

Viz 03-04-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by empty (Post 77857)
Sziasztok!

Nem találtam leírva a súgóban hogy mekkora a körönkénti bevándorlás, és a lakossági morál ezt hogyan módosítja.Így nem tudom pontosan! mit csinál a kórház, illetve ha több lenne mint a 300/fő akkor jobban nőne e a bevándorlás?

még valami. Sosem volt kedvem kipróbálni, de azt sem találtam meg hogy ha éhezik a sereg akkor lelépnek e és ha igen, akkor mennyi idő után. /volt egy éheztetős orim,két körig tutira bírták kaja nélkül/

Egy lakos alapesetben körönként mennyi adót fizet?nekem valahogy törtszámra jött ki. Ha jól emlékszem 2a+ra.

Ezeknek mind semmi köze a topcihoz szerintem:D

a bevándorlás 2,5% ha jól tudom.
A kórház 1%gig módosít max.

Ha éhezik a sereg(ilyen küön nincs csak hogy az ország éhezik) akkor elmennek az emberek, ennyi.

Az adófizetésről::
Függ a foglalkoztatottságodtól, mert guye csak a dolgozó népesség fizet adót, de 10 körül van azt hiszem 100%on :)

Viz 03-04-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77428)
Ez remek. Melyik ötlet is? :)

Szerintem nem tudja miről beszél:)

All times are GMT +1. The time now is 16:19.