![]() |
magas labdát adtál ezzel az aberrációval, de most nem csapom le.:)
a sugó szine tényleg lehetne más, viszont szerintem a forum pont jó, ahogy van. Nem tetszik mindenkinek, de olyan kombi nincs is ami mindenkinek klappolna. viszont olvasható, NEM zavaró, nem bántja a szemet, ergo a célnak megfelel |
1, Kerüljön be a túltöltés fogalma a súgóba!
Tahát valami ilyen formában: Ha több varázslód van, mint helyed a templomokban, akkor az egyes varázslatokat csak annyi varázsló végzi, amennyinek hely is van. Ha több tolvajod van, mint helyed a kocsmákban, akkor az egyes tolvaj akciókra csak annyi tolvaj indul, amennyinek hely is van. 2, HV súgóban benne lehetne, hogy a katona piac nem elérhető. Most már nincs elvi akadálya, mivel Vip HV-ban sincs katipiac. 3, Aréna súgóban benne lehetne, hogy az első belépéstől kezdve 72körös védelemmel rendelkeznek az országok. Majd még folytatom. :) |
tetszik az 5let támogatom:D
|
Quote:
|
betegséggel kapcsolatban kerestem egy infot a sugóban, mégpedig azt mi lesz, ha betegen szintet lépek, de ott erre nem találtam segitséget.
rákerestem itt a külsön és szerencsém volt egy kérdésre már megválaszoltad Ati, hogy elmúlik, de azért jó lenne, ha bekerülne pl. a feljutás menübe. |
Quote:
A (sötét)barna alapon fekete karakter kifejezetten szemrongáló... |
Sziasztok!
Nem találtam leírva a súgóban hogy mekkora a körönkénti bevándorlás, és a lakossági morál ezt hogyan módosítja.Így nem tudom pontosan! mit csinál a kórház, illetve ha több lenne mint a 300/fő akkor jobban nőne e a bevándorlás? még valami. Sosem volt kedvem kipróbálni, de azt sem találtam meg hogy ha éhezik a sereg akkor lelépnek e és ha igen, akkor mennyi idő után. /volt egy éheztetős orim,két körig tutira bírták kaja nélkül/ Egy lakos alapesetben körönként mennyi adót fizet?nekem valahogy törtszámra jött ki. Ha jól emlékszem 2a+ra. |
Quote:
De ez itt off.:) |
Quote:
a bevándorlás 2,5% ha jól tudom. A kórház 1%gig módosít max. Ha éhezik a sereg(ilyen küön nincs csak hogy az ország éhezik) akkor elmennek az emberek, ennyi. Az adófizetésről:: Függ a foglalkoztatottságodtól, mert guye csak a dolgozó népesség fizet adót, de 10 körül van azt hiszem 100%on :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:19. |