![]() |
Quote:
|
hát, nemtom ti hogy vagytok vele, de:
301 431671 Húgyuti Fertőzés 9.264 ez 5/U-ba van... talán latinul jobban hangzik :p |
Quote:
Bár magam nem élnék a lehetőséggel, de tudom, h jópáran igénybe vennék, ha mód nyílna rá... |
Na és ehez mit szóltok ?
130410 [SZ] ooOO`°|°´OOoo a 4/K-ban van tehát nem mostanában regelt oriról lehet szó aki megfejti mit jelent ez a karaterhalmaz kap egy mezei zöldet:) |
ha a jeleknél tartunk:
198 300746 d(*-*)b 155.938 1/A-n félreérthetőség: 221 261663 Nekem 22 cm 144.789 szintén 1/A |
Csak egy röpke kérdés, mi alapján dönthető el hogy pl valaki neve lehet-e országnév-e vagy sem... Aktuálpolitika nem, hásten. Trágárság, egyértelmű... Tömeggyilkos diktátorok hitler sztálin nácizás zsidózás stb. ez egyértelmü. De mi van a szubjektiv véleményekkel, engem más zavar mint a harmadik embert stb stb. Itt is egyértelmű irányvonal kell, mert ne legyen az hogy valakinek nemtetszik az országom neve valamilyen blablabla alapján jól megindokolja, és törlésre kerül.
|
Quote:
Magyarul szerintem az, hogy nekem személy valami nem tetszik, az így önmagában nem oszt és nem szoroz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak nem a te orid? |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |