![]() |
Azt esetleg ne tiltsuk meg hogy terkapun keresztul esetleg sikeres eplistat csinaljanak az elf-rol hamar ugy is ott van a faji varija??? Mert ha mar eplistat lehet csinalni rola, akkor megint csak felesleges a faji varazslat! Korulbelul errol vitatkoztok... Egy elfrol altalaban egy tolis csinal eplistat, ha nem akkor johetnek a feltetelezesek!!! Nagyon sok lehetoseg van kideriteni, hogy milye van az elfnek! Es ki is lehet belezni ha valaki nagyon vagyik ra! Ezt a kis hibajat el kell turni, hogy szabin belathatnak hozza! Amire megint csak sok lehetoseg van hogy ne a valosat mutassa!
|
Quote:
MErt kicsit ez sugárzik az írásból, de remélem csak én értettem félre.. |
He-he!
Quote:
Igen LotR! Te ertetted felre! Nem lehet gyenge fajnak nevezni mert igenis nagyok sok vedelmet kap alapbol!:) |
Quote:
|
Quote:
Hozza teszem, ha tamado sereg tart barmelyik faj fele, el lehet menni szabadsagra, de ha csak 2 kor vedelem van akkor az szinten le jar es szabadsag alatt nem is teszi fel a HT es lehet hogy vedelem varazslattal kivedte volna a tamadast... Akkor most ha mar az elfnek meg van a faji varazslata szabadsag alatt akkor ne maradjon fent a vedelem is??? |
Quote:
|
Szavazás
Úgy érzem elég jól körüljártuk a témát, idő is volt véleményeket írni.
Ezért indítottam egy szavazást a felmerült lehetőségekről. Légyszi szavazzatok minnél többen, hogy ne csak pár szavazat alapján alakuljon ki a vélemény. Ha úgy érzitek, indokolhatnátok is a szavazatotokat, hátha eddig nem említett szempont is előjön. Persze elfel játszók előnyben. :) Köszi a figyelmet. |
sziasztok :)
en speciel most elffel jatszom... megertem mind a ket fel velemenyet. az elfnek valoban az a legnagyobb elonye hogy a fak takarnak :D viszont az nem lenne fair a tobbi fajjal szemben ha az elf specvarija fentmaradhatna szabi alatt. szerintem. persze, en is imadnam, ha igy lenne... :D szerintem vagy legyen beirva a sugoba, hogy ez egy hatrany; vagy maradjon fent szabi alatt de akkor az a bizonyos mennyisegu runa legyen NAGY mennyisegu runa. es en itt most komoly mennyisegre gondolok, de nem akarok szamokkal dobalozni :) |
emberek!
Tudom sokan nem örülnek annak amit most fogok irni, de nem érdekel. Namost ha belegondolunk abba hogy most milyen rendszer van, és az elf spec. varin akartok változtatni akkor az igy szepen kifog logni a srobol ad1. Meg amig a többieknél is lejár a vari addig igenis az elfnél is járjon le, amugyis akkora IMBA az elf.. ennyi hátránya kell hogy legyen azon kivül hogy +30% a halálozása. És ne hivatkozzatok már arra, hogy mert mas fajnak a spec. varazslatanak a lejarasa szabi alatt nem okoz hátrányt/kárt.. egy jo elf sose megy szabira :D Hameg szabira kell menni az mar regen rossz (jo itt pl nem gondolok azokra akik azer mennek szabira mert tanulni kell, asszonnyal/családdal foglalkozni, melo .. stb) Summa-summa-summarum maradjon igy mert igy szép és kerek. megjegyezném amugy hogy mar lassan egy eve elfezek, ha ugyvesszuk sajat magam ellen szol a commentem, de ugyvélem, hogy igyis már übertáp az elf.. lehet vele érdekes dolgokat csinalni és ezért jo.. Üdv. Freka. |
Quote:
Nem tudom mit szólnál hozzá, hogy kapsz 36 órás vihar-száraz combót és nincs más lehetőséged a nagyobb károk elkerülésére mint a szabi. Nagyon tudnál örülni neki gondolom hogy mikor vissza jössz vanmég 34 kör ártó rajtad pl. Akkor az aki csak igy tudja elkerülni a pusztulást az maradjon szabin vagy vesszen az orija/ töröljön, esetleg komoly károk elszenvedésével tud csak talpra állni. Itt ne a régebb óta játszókra gondolj, Ők megtudják oldani az ilyen helyzeteket. Gondolj bele az 5-ös szintü orik helyzetébe, ismerkedik a játékkal. Valaki gonoszkodásból rápakolja a combót és kivárja mikor mehet a hiénázni egyet. Rögtön lenne olyan aki kihasználná a helyzetet. |
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |