Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Zárolás feloldása rontott jelszó után, másik jelszóval (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1499)

Deni 02-26-2007 08:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75920)
Biztonsági okból ezt egy nagyon rossz ötletnek tartom.

nem értem miért..

Tsobi 02-26-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 75921)
nem értem miért..

Csatlakozom...:confused:

Remedy 02-26-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75920)
Biztonsági okból ezt egy nagyon rossz ötletnek tartom.

Szerintem epphogy biztonsagi okokbol lenne jo, hiszen szerintem joval megnone egy biztonsagi opciot hasznalok szama....

Ati 02-26-2007 09:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 75925)
Szerintem epphogy biztonsagi okokbol lenne jo, hiszen szerintem joval megnone egy biztonsagi opciot hasznalok szama....

Ez csak mégegy jelszó, amit lehet próbálni feltörni, és mivel sikerülni fog egy idő után, ezért onnantól már az 1 órás késleltetés sincs a próbálkozások között. Vagy ezt is csak óránként egyszer lehet beírni? Ez esetben ezt, amit évente egyszer használsz, ugyanúgy elrontod, mint a rendes jelszavadat, amit naponta akár többször is, mégis elgépelted.

Remedy 02-26-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75926)
Ez csak mégegy jelszó, amit lehet próbálni feltörni, és mivel sikerülni fog egy idő után, ezért onnantól már az 1 órás késleltetés sincs a próbálkozások között. Vagy ezt is csak óránként egyszer lehet beírni? Ez esetben ezt, amit évente egyszer használsz, ugyanúgy elrontod, mint a rendes jelszavadat, amit naponta akár többször is, mégis elgépelted.

Nem. Hiszen az elgepeles sietsegbol adodik. Ha mar egyszer elrontottad, nagyon oda fogsz figyelni a masik jelszora. Es igen, ezt is csak egyszer lehetne megrobalni, ha buktad, igy jartal, akkor tenyleg 1 ora mulva lehet ujra probalkozni.

DaN 02-26-2007 12:38

Aztan fel ev mulva jon a kovetkezo javaslat hogy Zarolas feloldasa rontott masodik jelszo utan, harmadik jelszoval... :D

Ati 02-26-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by DaN (Post 75946)
Aztan fel ev mulva jon a kovetkezo javaslat hogy Zarolas feloldasa rontott masodik jelszo utan, harmadik jelszoval... :D

Plusz ugye mi is az a jelszaval, amit nem szoktam olyan sűrűn használni, jajj elfelejtettem, akkor annak a lekérésére is egy lehetőség, .........

DaN 02-26-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75947)
Plusz ugye mi is az a jelszaval, amit nem szoktam olyan sűrűn használni, jajj elfelejtettem, akkor annak a lekérésére is egy lehetőség, .........

Szerintem a legjobb lenne RSA SecurID vagy valami hasonlo bevezetese annak aki igenyli ;)

Remedy 02-26-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by DaN (Post 75946)

Ez ugye teljesen hulyeseg, biztos te sem gondoltad komolyan.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75947)

Igen, ez benne van, lekerni le kellene tudni.

De ha ennyire ellene vagy, nyilvan nem muszaj, de en ugy gondoltam, hogy ezzel a lehetoseggel sokkal tobben hasznalnak ezt a biztonsagi opciot, ami ugy nem veletlen van a jatekban, de senki sem hasznalja, mert rossz a koncepcio. Es hogy szukseg lenne arra, amit irtam, azt a hozzaszolasok szerinten boven igazoljak....

Remedy 02-26-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by DaN (Post 75949)
Szerintem a legjobb lenne RSA SecurID vagy valami hasonlo bevezetese annak aki igenyli ;)

Szerintem a legjobb lenne, ha nem szolnal a temahoz, ha erdemben nem tudsz/nem szeretnel....

All times are GMT +1. The time now is 07:24.