![]() |
Quote:
Térkapu nyitása: "Sikerült megnyitnod a térkaput, mely 10 körön át marad nyitva. Célpont: xxx Távolság: 2 kör Varázslat: Térkapu nyitása Rúnaigény: 45 rúna" " A varázslat sikerült. 0 tolvaj ájultan esik össze. Célpont: xxx Távolság: 2 kör Varázslat: Tolvajok mérgezése Rúnaigény: 92 rúna" " A varázslat sikerült. Ellenséged tolvajainak készültsége 3%-kal csökkent. Célpont: xxx Távolság: 2 kör Varázslat: Tolvajok felfedése Rúnaigény: 92 rúna" Nekem mindegyik gond nélkül megy. |
Quote:
|
Quote:
3G-ben jó, minden működik 4L-ben viszont továbbra is csak szövetség felmérése varázslat jön elő :( |
Lehet kicsit türelmetlen vagyok, de ezt igennek, vagy nemnek vegyem?
Nem létezik, hogy egyedülálló probléma :S |
Quote:
Írj supportra adatokkal, ha egyedi a probléma. |
Oké, fogok :)
|
Ugyanzon problémával küszködök mint Seldon haverja tk helyett szövifelmérés, + nekem a pontlista se jön elő, de az nem is érdekel..:)
|
Quote:
Ezért kérek mindenkit, hogy supporton jelezze, ha hibát vél felfedezni, minden szükséges adatot mellékelve, mert ha viszonylag egyedi problémáról van szó, amit nem lehet reprodukálni az adatok ismeretében, akkor azzal semmi nem lesz kezdve. Ezért van ez benne a fórumszabályzatban is, mert látod ha ez már első alkalommal megvan, akkor már akkor javításra kerülhetett volna. |
All times are GMT +1. The time now is 16:27. |