![]() |
ismét csak félreérted a helyzetet nem akartam elsirni magam nem szokásom akik ismernek tudják ez az esemény csupán kapora jött hogy behatároljunk egy olyan állásfoglalást ami szerintem semmi jo dolgot nem szült eddig és csak fejtörést okoz minden egyes orinak
|
Légyszíves a címben javítsd ki ezt a szót.
"ellehetettleniutése" Engem eléggé zavar és talán nem vagyok egyedül. köszi |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1343 |
bocsi a kirohanásomért de egy idö után ténleg elég kellemetlen hogy minden ütésem után bármelyik szinten is vagyok egy ilyen üzi kapok mégegyszer bocsi a kirohanásomért
|
engem tudomásom szerint mióta megszületett az állásfoglalás több ízben is felnyomtak,de eddig csak a 2 fosztás után jelentgető orit tiltották ki és nem engem raktak anarchba:D
én őszintén szólva semmit nem változtattam a játékstílusomon.ok nélkül nem szoktam mészárolgatni és pusztítani,ha meg oka van akkor alapos vagyok ahogy eddig is!!:D |
Quote:
|
Quote:
|
off
lalaman, használj légyszíves központozást, baromi nehéz értelmezni a mondanivalódat. Asszem egyetlen pontot vagy vesszőt nem találtam az eddigi hozzászólásaidban :mad:
|
ciao!
most jöttem ki a védelem alol és az ellenfél országával semmit nem cisnáltam na már most eddig 4 szer támadott emg ok nélkül és többször ártozott ráadásul nem is földet vit vag fosztot hanem pusztitott.kérdesem az lenne hogy tudok-e elene csinálni vmit és hogy ez szabáloys-e? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:07. |