Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miért lettem kitiltva, miután durván megszegtem a fórumetikettet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1485)

Ati 02-24-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75590)
Hogy érdemi választ is adjak a kérdésedre: a supportra írva megtudhatod hogyan kaphatod vissza az írási lehetőséget. (Erre még egyszer visszakaphatod.)

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75591)
Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot?

Lásd előző válaszom.

balaagi 02-24-2007 11:28

Quote:

Megint nem kérdésre válaszoltál? miért csak én kaptam meg ezt a büntetést?
És nem elég a 168 körös kitiltás?Ezzel az írásjog elvétellel a játékom teljesen ellehetetleníted. Vagy ez a végcél? Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot?

Most látom, hogy időközben már írtál. megpróbálom.Köszi

Ati 02-24-2007 11:29

Quote:

Megint nem kérdésre válaszoltál? miért csak én kaptam meg ezt a büntetést?

Tipikus X-es mentalitás, hogy ha engem kitiltottak, amiért szabályt szegtem, akkor dögöljön már meg a másik is. Egy újabb alátámasztása annak, hogy helyes döntés volt megszűntetni azt a fórumot.

Dragi 02-24-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75595)
Tipikus X-es mentalitás, hogy ha engem kitiltottak, amiért szabályt szegtem, akkor dögöljön már meg a másik is. Egy újabb alátámasztása annak, hogy helyes döntés volt megszűntetni azt a fórumot.

Elnézést de azért ennyire ne túlozz Ati ez nem az X-es mentalitás ez a Magyar Nemzet mentalitása sajnos ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is :(

Princ 02-24-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75596)
Elnézést de azért ennyire ne túlozz Ati ez nem az X-es mentalitás ez a Magyar Nemzet mentalitása sajnos ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is :(

hát ez LoL

Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p

Dragi 02-24-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 75597)
hát ez LoL

Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p

bocs nálad a pont :D:D:D

balaagi 02-24-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75598)
bocs nálad a pont :D:D:D

Ne haragudjatok, de én szabályokra hivatkozva lettem kitiltva, olyan szabályokra,melyek úgy látszik nem mindenkire vonatloznak. Én ezt sérelmezem.Nem másnak akarok rosszat, csak azonos elbírálás alá szeretnék esni.Ez nagy különbség.De nem is tudom miért járatom a szám, a világon mindenütt vannak és lesznek minden területen kivételezettek, nekem nem elég hosszú a nyelvem.Úgy tünik:rolleyes:

Ati 02-24-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75601)
Ne haragudjatok, de én szabályokra hivatkozva lettem kitiltva, olyan szabályokra,melyek úgy látszik nem mindenkire vonatloznak. Én ezt sérelmezem.Nem másnak akarok rosszat, csak azonos elbírálás alá szeretnék esni.Ez nagy különbség.De nem is tudom miért járatom a szám, a világon mindenütt vannak és lesznek minden területen kivételezettek, nekem nem elég hosszú a nyelvem.Úgy tünik:rolleyes:

Ez tipikusan olyan hozzászólás volt, amivel sikerült az írási lehetőség visszaadásának esetleges lehetőségét meggátolni, gratulálok.

Bocs, de az ilyen hozzáállásra ezen a fórumon, és egyáltalán a Hódítóban nincs szükség.

A Hódító egy játék, ahova szórakozni járnak az emberek. Ha úgy véled, hogy itt hatalmas összeesküvések folynak ellened, akkor szemmel láthatóan nem szórakozol jól, és nem neked való ez az időtöltés.

Bye.

Kisbér 02-24-2007 12:26

Hm... írtam egy hozzászólást 5 percig.. Jó 2 oldalas volt... :)
Aztán kitöröltem és ezt írtam, amit láttok :)

Sok idő kell, míg ezt meg tudod tenni :)

Erőt, s erényt :D

Yurika 02-24-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75595)

De tenyleg miert szunt meg az X-es forum?

All times are GMT +1. The time now is 08:14.