![]() |
Quote:
Havonta egyszer azért nézz már rá az országra, hogy mennyi képzés van meg......... :D |
Quote:
Amúgy próbáld ki, és írj 0-át az 1000 helyére. Várd meg míg feltölti a ht a szabad helyeid... :D |
Quote:
|
Gyusszom, én a betegség közbeni képzés leállítását nagyon támogattam, de ez egy marhaság. Eleve macerás belátnom, hogy miért ne képezném tele a 15k kocsmahelyemet tolival, hacsak nem mazochizmus okán- szeretem ha a többi tolisok lelopnak...
Ahogy én látom a helytartó seregképzése most már teljes, és hacsak valaki nagyon nagy és rettentő jó ötletet be nem dob a továbbiakra, asszem Kisbér pártjára állok:) |
Jól van, hagyjuk. Remélem lesz egyszer valaki,aki megérti, hogy mit akarok, s az majd normálisan el tudja magyarázni nektek.
Bár még egy utolsó probálkozás. Ha te kanalakat akarsz rendelni a gyártótól, akkor nem azt mondod neki, hogy naponta gyártson 10-et és majd egyszer csak benézel, és ha a kívánt mennyiség van, akkor azt elviszed, hanem azt mondod neki, hogy gyártson 1500-at, és akkor a gyártó csak addig gyárt, amíg az 1500 elkészül, se többet, se kevesebbet. Nah a részemről lezártnak tartom a témát. Talán majd 1X később, ha több embernek lesz igénye erre, s nem csak nekem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:38. |