![]() |
Nekem bejött minden újjitás:)
Gratula;);) |
erdekes es hasznos ujitasok, de 1 dologgal nem ertek 1et.. a nyerscuccoknal a dragako kerult az utolso helyre. hat eleg idetlenul nez ki pl a tanacsadokon hogy a fegyver bepofatlankodott a nyersek koze. s meg a rakiban a fegyverekbol kevesebb is fer el, szoval nemtudom... eggyaltalan nem esztetikus
szerintem ez megfelelobb sorrend lenne, s igy a raktarkapacitas szerint is rendezve lenne: Gabona Agyag Fa Kő Fém Drágakő Fegyver |
Quote:
|
Quote:
|
en kerek elnezest, de mas dolgom is akad mint egesz nap megbeszeleseket targyalni. nem talaltam akkora fontos modositasnak, es nem is gondoltam at ezt a dolgot. most latom, most szolok hozza. persze tisztaban vagyok vele hogy ez mostmar ilyen, csak a velemenyemet fejtettem ki... remelem szabad
|
Wapon nem látok semmi problémát, aki nagyon wapozik, az majd jelezze, ha valami mégse menne. Köszi. :)
|
a varis tolis eseménylista határozottan jóóó, szerintem mindenkinek hasznára fog válni:) :D
|
Szerintem nagyon klasszak az újítások!!
Gratula és köszi :) Ja és olvastam a piacon lévő áruk megosztása lehet nem marad meg... Nagyon sajnálnám nekem nagyon bejött, sokkal átláthatóbb az egész ;) |
szerintem is minden frankó!!
gratu hozzá!!:D |
Nah hogy én is hozzászóljak. A most bevezetett újítások kifejezetten pozitívra sikeredtek. Különösen boldoggá tesznek a következők:
1A-s piac + védelem kiegyensúlyozása A VIP hétvégi játékban a katonapiac megszüntetése Bővített eseménylista Természetesen minden módosítás nagyon jó, de számomra ez a 3 az ami fontos is volt/lessz egyben :) Szal gratulálok. Remek munkát végeztetek. Ha nem ez lenne a véleményem szerintem mindenki tudja, hogy megmondanám ;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |