Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6.2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1453)

Hornet 02-21-2007 13:25

Nekem bejött minden újjitás:)

Gratula;);)

csavo 02-21-2007 13:30

erdekes es hasznos ujitasok, de 1 dologgal nem ertek 1et.. a nyerscuccoknal a dragako kerult az utolso helyre. hat eleg idetlenul nez ki pl a tanacsadokon hogy a fegyver bepofatlankodott a nyersek koze. s meg a rakiban a fegyverekbol kevesebb is fer el, szoval nemtudom... eggyaltalan nem esztetikus

szerintem ez megfelelobb sorrend lenne, s igy a raktarkapacitas szerint is rendezve lenne:
Gabona
Agyag
Fa

Fém
Drágakő
Fegyver

laci 02-21-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 75032)
erdekes es hasznos ujitasok, de 1 dologgal nem ertek 1et.. a nyerscuccoknal a dragako kerult az utolso helyre. hat eleg idetlenul nez ki pl a tanacsadokon hogy a fegyver bepofatlankodott a nyersek koze. s meg a rakiban a fegyverekbol kevesebb is fer el, szoval nemtudom... eggyaltalan nem esztetikus

szerintem ez megfelelobb sorrend lenne, s igy a raktarkapacitas szerint is rendezve lenne:
Gabona
Agyag
Fa

Fém
Drágakő
Fegyver

Na jóóóóó reggelt... hol voltál a megbeszélések alatt?

Ati 02-21-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 75032)

Gabona
Agyag
Fa

Fém
Drágakő
Fegyver

Most pedig nem azserint van, hanem más szerint, mégpedig a piac szerint, amit mindenki megszokott már.

csavo 02-21-2007 13:41

en kerek elnezest, de mas dolgom is akad mint egesz nap megbeszeleseket targyalni. nem talaltam akkora fontos modositasnak, es nem is gondoltam at ezt a dolgot. most latom, most szolok hozza. persze tisztaban vagyok vele hogy ez mostmar ilyen, csak a velemenyemet fejtettem ki... remelem szabad

Ati 02-21-2007 13:50

Wapon nem látok semmi problémát, aki nagyon wapozik, az majd jelezze, ha valami mégse menne. Köszi. :)

Bea Baba 02-21-2007 14:16

a varis tolis eseménylista határozottan jóóó, szerintem mindenkinek hasznára fog válni:) :D

Aliana 02-21-2007 14:53

Szerintem nagyon klasszak az újítások!!
Gratula és köszi :)
Ja és olvastam a piacon lévő áruk megosztása lehet nem marad meg...
Nagyon sajnálnám nekem nagyon bejött, sokkal átláthatóbb az egész ;)

Killer 02-21-2007 14:56

szerintem is minden frankó!!
gratu hozzá!!:D

Cece 02-21-2007 18:44

Nah hogy én is hozzászóljak. A most bevezetett újítások kifejezetten pozitívra sikeredtek. Különösen boldoggá tesznek a következők:
1A-s piac + védelem kiegyensúlyozása
A VIP hétvégi játékban a katonapiac megszüntetése
Bővített eseménylista

Természetesen minden módosítás nagyon jó, de számomra ez a 3 az ami fontos is volt/lessz egyben :)
Szal gratulálok. Remek munkát végeztetek. Ha nem ez lenne a véleményem szerintem mindenki tudja, hogy megmondanám ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:31.