Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szövetségek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=145)

Davalon 02-01-2006 21:14

Nekem valamennyi szövim ellenségem volt egyszer:D . A jelenlegi felállásban kb. 2 éve működünk együtt, de van olyan köztük, akivel kb. 4 éve:) Ennek ellenére szerintem diplomácia menün keresztül is lehet jó szövetségest találni, persze ahhoz normális(abb) hirdetéseket kellene sokszor feladni;)

Makariosz 02-01-2006 22:52

Képzeljétek, sikerült megoldani a lopós problémát diplomáciai úton!
Azért egyébként megérte ez a kis átépítés. Most jöttem rá, hogy 5. szinten 5k varival egész király vagyok még törpeként is. Csak aztán nehogy korai legyen az öröm... :cool:

Lepidus 02-01-2006 23:12

3hadis hadisvaris legjobb felállás szerintem..legjobb szövikeresés?meggömbözöl mindnekit,aki tűrhető elkéred msn jét..megmutatdo gömböd és jön..:D..ehhez meg kell gömbözni mindenkit..egyébként nekem is sok szövim volt ellen..azokat tisztelem,aki már tett ellenem..:p ;) :D

Isty 02-02-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Makariosz
Képzeljétek, sikerült megoldani a lopós problémát diplomáciai úton!
Azért egyébként megérte ez a kis átépítés. Most jöttem rá, hogy 5. szinten 5k varival egész király vagyok még törpeként is. Csak aztán nehogy korai legyen az öröm... :cool:

Nem akarlak elkeseriteni, de en 12k varival vagyok törpeként az 5. szint topjában es állandoan varázsolgatnak :)

Makariosz 02-02-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by Isty
Nem akarlak elkeseriteni, de en 12k varival vagyok törpeként az 5. szint topjában es állandoan varázsolgatnak :)

Na jó, ez is azt bizonyítja, hogy nagyon nem kell felfelé törni, jó lesz itt megülni a top alján. Azt hiszem, ha végre sikerül kibővítenünk a szövinket egy rendes varisra, akkor ezzel talán megoldódik a probléma.

Az viszont nagyon kiakaszt, hogy a topban az országok fele szabadságon van, aki meg éppen nincs, az bődületes erős szövetséget alkot.

Isty 02-02-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by Makariosz
Az viszont nagyon kiakaszt, hogy a topban az országok fele szabadságon van, aki meg éppen nincs, az bődületes erős szövetséget alkot.

Ez igy igaz! Tenyleg bosszanto, hogy az 5. szint top 100 kb. fele (vagy meg tobb) szabin van, a top 20 pedig ugye 50-100ezres érték mellett nem is akar szintet lepni :(

Mephisto 02-02-2006 10:33

Mi is az egyik 5. szint topjában vagyunk. Bár nem törpe vagyok nekem is van némi varim, kb a négyszerese a tiédnek.:)
A topba mindenhol rengeteg a szabis. Van pár alvó ország is... amiknek néha megtalálhatod a gazdáját abban a csopiban.
Fel lehet jutni. Csak egyszerre kell lépni, és cselekedni.
Ha a topban vagy, akkor ott azért van pár ország amit meg lehet fogni. S még földet is adnak rendesen;)

Makariosz 02-02-2006 12:05

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Mi is az egyik 5. szint topjában vagyunk. Bár nem törpe vagyok nekem is van némi varim, kb a négyszerese a tiédnek.:)
A topba mindenhol rengeteg a szabis. Van pár alvó ország is... amiknek néha megtalálhatod a gazdáját abban a csopiban.
Fel lehet jutni. Csak egyszerre kell lépni, és cselekedni.
Ha a topban vagy, akkor ott azért van pár ország amit meg lehet fogni. S még földet is adnak rendesen;)

Nem tudom, hogy ti milyen létszámú csopiban játszotok, de körbegömböztem a környéket, és 80%-ban én vagyok a király. Persze, néhol belefutottam, valami nagykutyába, de végülis alig két hete játszom.

Reni 02-02-2006 18:27

Makariosz.....ez mind nagyon szép, csak kevésbé hihető, hogy mindezt 2 hét alatt teljesen kezdőként nulláról érted el.......

Lepidus 02-02-2006 21:20

2 hét alatt fel topba??nananana...ez erősen költői túlzás..:D

All times are GMT +1. The time now is 10:39.