![]() |
Nekem valamennyi szövim ellenségem volt egyszer:D . A jelenlegi felállásban kb. 2 éve működünk együtt, de van olyan köztük, akivel kb. 4 éve:) Ennek ellenére szerintem diplomácia menün keresztül is lehet jó szövetségest találni, persze ahhoz normális(abb) hirdetéseket kellene sokszor feladni;)
|
Képzeljétek, sikerült megoldani a lopós problémát diplomáciai úton!
Azért egyébként megérte ez a kis átépítés. Most jöttem rá, hogy 5. szinten 5k varival egész király vagyok még törpeként is. Csak aztán nehogy korai legyen az öröm... :cool: |
3hadis hadisvaris legjobb felállás szerintem..legjobb szövikeresés?meggömbözöl mindnekit,aki tűrhető elkéred msn jét..megmutatdo gömböd és jön..:D..ehhez meg kell gömbözni mindenkit..egyébként nekem is sok szövim volt ellen..azokat tisztelem,aki már tett ellenem..:p ;) :D
|
Quote:
|
Quote:
Az viszont nagyon kiakaszt, hogy a topban az országok fele szabadságon van, aki meg éppen nincs, az bődületes erős szövetséget alkot. |
Quote:
|
Mi is az egyik 5. szint topjában vagyunk. Bár nem törpe vagyok nekem is van némi varim, kb a négyszerese a tiédnek.:)
A topba mindenhol rengeteg a szabis. Van pár alvó ország is... amiknek néha megtalálhatod a gazdáját abban a csopiban. Fel lehet jutni. Csak egyszerre kell lépni, és cselekedni. Ha a topban vagy, akkor ott azért van pár ország amit meg lehet fogni. S még földet is adnak rendesen;) |
Quote:
|
Makariosz.....ez mind nagyon szép, csak kevésbé hihető, hogy mindezt 2 hét alatt teljesen kezdőként nulláról érted el.......
|
2 hét alatt fel topba??nananana...ez erősen költői túlzás..:D
|
All times are GMT +1. The time now is 10:39. |