![]() |
Quote:
Ha viszont konkrétan át lett véve az ori, esetleg ráadásnak meg is lett véve, akkor minek a 30 nap? Lemondott róla, átadta, ennyi. Megerősíti emailben és kész. Ha nyoma van az egésznek a rendszerben, akkor vissza lehet keresni, és szerintem nem lehet probléma. De hát nem látok bele a rendszerbe és nem okoskodni akarok, csak megoldást találni :( |
Ebben a topicban mi is a javaslat? Ezt a topicot nem valahol az anarch fórumrészben kellett volna nyitni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az valaki pusztító szándékkal lép be, hogy másik játékát tönkretegye, vagy az illetöt lejárassa a fórumon való anyázással - az sem megengedett |
Quote:
Mivel felmerült itt, hogy mi a fenének a 30 napot kivárni, emiatt reagáltam, hogy ez a fajta átadás nem a játék rendeltetésszerű része jelenleg. |
Quote:
Ami a probléma, de te is tudod a konkrét esetet, ami legutóbb volt anarchban... |
Quote:
Az orival együtt vedd meg az e-mail fiókot is De kizártnak tartom hogy bárki is regel egy teljesen új e-mail fiókot csak azért hogy azzal együtt adhassa el az oriját :/ |
Én támogatnám ezt ajavaslatot. Még ha nem is elismert de anarchban a játék rész az orival való kereskedelem.
És egyébként sem értem miért kell 30 nap |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |