Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Eladott, átvett orik visszalopása, avagy a 30 nap (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1449)

Non Omnis Moriar 02-20-2007 19:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74920)
Es ha a tied azt a 0,1%, mondjuk 3x egymas utan?

Vagy csak en vagyok paranoias? :)

Ebben igaza van, valóban ritka... az orilopás se sokkal gyakoribb, de megeshet.
Ha viszont konkrétan át lett véve az ori, esetleg ráadásnak meg is lett véve, akkor minek a 30 nap? Lemondott róla, átadta, ennyi. Megerősíti emailben és kész. Ha nyoma van az egésznek a rendszerben, akkor vissza lehet keresni, és szerintem nem lehet probléma. De hát nem látok bele a rendszerbe és nem okoskodni akarok, csak megoldást találni :(

-Fegya- 02-20-2007 19:27

Ebben a topicban mi is a javaslat? Ezt a topicot nem valahol az anarch fórumrészben kellett volna nyitni?

Ati 02-20-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 74923)
Ebben igaza van, valóban ritka... az orilopás se sokkal gyakoribb, de megeshet.
Ha viszont konkrétan át lett véve az ori, esetleg ráadásnak meg is lett véve, akkor minek a 30 nap? Lemondott róla, átadta, ennyi. Megerősíti emailben és kész. Ha nyoma van az egésznek a rendszerben, akkor vissza lehet keresni, és szerintem nem lehet probléma. De hát nem látok bele a rendszerbe és nem okoskodni akarok, csak megoldást találni :(

Ööö, az országátadás nem része a Hódítónak. Anarchista csoportban bevett szokás, és nem is teszünk ellene, mert minek, de ez attól még nem rendeltetésszerű része a játéknak.

Steve 02-21-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74902)
En meg sose vettem reszt ilyen tranzakcioban, de ha megtennem, termeszetesen csak az email atiras utan kapna barmilyen juttatast az elado, ez vhogy termeszetesnek tunik....

kényes téma, mert akkor a vevő visszakozhat...

Non Omnis Moriar 02-22-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74940)
Ööö, az országátadás nem része a Hódítónak. Anarchista csoportban bevett szokás, és nem is teszünk ellene, mert minek, de ez attól még nem rendeltetésszerű része a játéknak.

Ezt én értem, de valamilyen esélyt itt kellene hagyni az átvevö félnek is...
Az valaki pusztító szándékkal lép be, hogy másik játékát tönkretegye, vagy az illetöt lejárassa a fórumon való anyázással - az sem megengedett

Ati 02-22-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 75218)
Ezt én értem, de valamilyen esélyt itt kellene hagyni az átvevö félnek is...
Az valaki pusztító szándékkal lép be, hogy másik játékát tönkretegye, vagy az illetöt lejárassa a fórumon való anyázással - az sem megengedett

Nem vagyok ellene.

Mivel felmerült itt, hogy mi a fenének a 30 napot kivárni, emiatt reagáltam, hogy ez a fajta átadás nem a játék rendeltetésszerű része jelenleg.

Non Omnis Moriar 02-22-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75220)
Nem vagyok ellene.

Mivel felmerült itt, hogy mi a fenének a 30 napot kivárni, emiatt reagáltam, hogy ez a fajta átadás nem a játék rendeltetésszerű része jelenleg.

Értem, persze... Nem a 30 nap a probléma, hanem hogy addig mit tehetnek még meg az orival. A lopás miatt érthetö a 30nap, csak hát.
Ami a probléma, de te is tudod a konkrét esetet, ami legutóbb volt anarchban...

solven 02-22-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 74896)
Nem először fordul elő, hogy valaki az általa átadott ill eladott orit a 30 napos email átírás előtt visszalopja, használhatatlanná teszi azzal hogy belép tönkreteszi, ill kitiltatja...
Ez ellen valamit ki kellene találni, mert egy dolog az orilopás meg egy másik a legális átadás...

Így hirtelen egyetlen megoldás jutott eszembe:

Az orival együtt vedd meg az e-mail fiókot is

De kizártnak tartom hogy bárki is regel egy teljesen új e-mail fiókot csak azért hogy azzal együtt adhassa el az oriját :/

dreaman68 02-22-2007 22:01

Én támogatnám ezt ajavaslatot. Még ha nem is elismert de anarchban a játék rész az orival való kereskedelem.
És egyébként sem értem miért kell 30 nap

solven 02-22-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 75360)
És egyébként sem értem miért kell 30 nap

A 30 nap azért kell, hogy ha normálban valaki belép az oridba valami véletlen folytán, és megváltoztatja a jelszót, akkor még legyen időd lekérni az új jelszót, és így visszaszerezni az oridat....

All times are GMT +1. The time now is 23:47.