Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   szabadság (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1442)

Szyriusz 02-18-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 74531)
Angolban lehet jó ötlet, de ott egyéb gondok vannak. Magyarban nem szeretném, ha lenne ilyen. Se a hétvégi szabit, se a pontlistából eltűnést. Nekem ne ugráljon ki-be egy esetleges ellenséges ország:)

A szabiról is bármikor ki-be léphet az ellenfeled ez nagyon nem befojásolja a dolgot. De lehet ez a funkció választható (esetleg VIP-hez kötött) és ebben az esetben mindenkinek kedve és tetszése szerint müxik a pontlista. A helyezések száma, körtávolság a teljes lista szerint lennének láthatók.

Yurika 02-18-2007 19:22

A hetvegi szabit jo otletnek tartom,de a szomszedaimat szeretem latni. De ugy nem volna rossz, ha valaszthato lenne.

Gyula 02-18-2007 20:47

Hát az opcionális pontlista nem lenen jó, nagyon nem :) Ha eltünteted a szabisokat akkor mondjuk megy a top 30-ad ha meg előveszed őket akkor akkor harminc helyet vissza esel? Vagy éplistázni akarsz messzebre akkor a pontlistábo la szabisokat kivéve közelebb mész? :)

Szyriusz 02-18-2007 23:49

Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.

Gyula 02-18-2007 23:50

Quote:

Originally Posted by Szyriusz (Post 74673)
Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.

Így jó :) Támogatom.

Kutyuleee 02-18-2007 23:52

ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk:D sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S

Synkel 02-19-2007 06:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 74676)
ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk:D sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S

Ha ott van egy ori szabin, azt látod, és akarva-akaratlanul számolsz vele. Ezzel szemben ha hirtelen megjelenik valaki 2 körre alattad mikor épp ki vagy támadva, és neked fut akárhány sereggel, annak te se örülnél.

A másik topicban ami hasonló témával foglalkozott, Ati mondta, hogy a vipesek eltüntetése a pontlistából nem megoldható technikai okok miatt. A nem vipes orik 2 hét után eltűnnek onnan.

tdomo 02-19-2007 06:56

Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.

Synkel 02-19-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 74688)
Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.

28 körre szerintem akkor se támadsz ki, ha ellátsz addig...
Jó ez így ahogy most van.

Szyriusz 02-19-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 74688)

A javaslatom szerint módod lenne megnézni mindkét listát, nem hiszem, hogy ebben a formában bármilyen hátrány okozna, hiszen magad választhatnád meg, hogy mire vagy kíváncsi. Viszont nem mindegy az sem, hogy 100 orit látok vagy 100 aktív orit látok. Főleg igaz ez az alsóbb szinteken ahol magasabb a csoportlétszám és sok esetben nem látok 3 körnél messzebb.

All times are GMT +1. The time now is 07:52.