![]() |
Quote:
|
A hetvegi szabit jo otletnek tartom,de a szomszedaimat szeretem latni. De ugy nem volna rossz, ha valaszthato lenne.
|
Hát az opcionális pontlista nem lenen jó, nagyon nem :) Ha eltünteted a szabisokat akkor mondjuk megy a top 30-ad ha meg előveszed őket akkor akkor harminc helyet vissza esel? Vagy éplistázni akarsz messzebre akkor a pontlistábo la szabisokat kivéve közelebb mész? :)
|
Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.
|
Quote:
Így jó :) Támogatom. |
ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk:D sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S
|
Quote:
Ha ott van egy ori szabin, azt látod, és akarva-akaratlanul számolsz vele. Ezzel szemben ha hirtelen megjelenik valaki 2 körre alattad mikor épp ki vagy támadva, és neked fut akárhány sereggel, annak te se örülnél. A másik topicban ami hasonló témával foglalkozott, Ati mondta, hogy a vipesek eltüntetése a pontlistából nem megoldható technikai okok miatt. A nem vipes orik 2 hét után eltűnnek onnan. |
Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.
|
Quote:
Jó ez így ahogy most van. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:52. |