![]() |
nehogy tolis nyerjen már..lol..ti mit jáccotok?hoditot?:mad:
|
Ha ember vagy, és felrakod a tükröt akkor nem kell magad nagyon megerőltetni, hogy 5öd annyi varid legyen mint egy varis orinak. Aztán nyitsz rá egy térkaput, és elviszed az összes dolgát, ennyi.:D
|
1on1 ben igen..de 1on1 ben félelf nem tud semmit óriás vari ellen..
|
Quote:
de itt megint sokat számít h ki van feljebb a pontlistában, milyen a piac, hány heki stb.. |
na jó de avaris letudja vinni a toli készülijét így addig ártózhatja, a tolis meg ettől fejre is álhat nem tudja ölni a varist:)
|
Quote:
|
Quote:
egyébként most épp egál a szavazás állása.. ez szerintem reális:) |
Director, kutakodtam az elmentett cuccok között és ezt csak neked találtam! :)
Azt hozzáfűzöm, hogy 600 heki fölött volt, és nem 5. szinten, de most együtt számolgathatjuk, hogy is van az az 1-2% csökkenés a gyakorlatban amit a másik téma fórumán említettél.. Tolvajaid készültsége 10%-kal csökkent! A varázslat fentrol érkezett, 2 - 3 kör távolságból. Tolvajaid készültsége 7%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 7%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 6%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 4%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 5%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 1%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 6%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 7%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 5%-kal csökkent! A varázslat Tolvajaid készültsége 4%-kal csökkent! A varázslat Ez ha jól számoltam, akkor 62% csökkenés volt akkor...:) Azóta kétlem, hogy a vari erejét Atis visszavette volna...:) Ezek után a tolis tutira nem fog csinálni semmit...:) |
Quote:
szerintem amire utalsz, azt nem én írtam, de egyébként oké ;) (egyébként ez egy elég szerencsés készülihúzás volt szvsz) |
Quote:
Egyébként ez nem szerencsés volt, ez egy átlagos volt...:) |
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |