![]() |
Értem...
Akkor szerintetek teljesen normális, hogy egy félelfnek, aki úgy megy végig 4 csoporton, hogy nem ütött egyet sem, 98%-on van a kat. morálja... Értem, akkor nincs is miről beszélni... :D |
Quote:
Ha más képes megtenni akkor hajrá csinálja mindenki utánna! Az ilyen ötleteketmeg tartsa már meg mindenki magában aminek semmilyen haszna nincs azon kívül, hogy elvonja a figyelmet azokról a dolgokról amikkel valóban foglalkozni kéne :( |
Quote:
Ha nem baj.. :D Max eldobja Ati a süllyesztőben :D Neki ahhoz van joga, nekem meg ehhez (még) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Soha nem értettem, hogy miért emeli ennyire a kocsma a morált, gondoltam megvitatom veletek... :) Ezek szerint számotokra teljesen normális :D Értem :D |
Quote:
|
Mondjuk az egy kicsit furi, hogy az egyik topicban valaki azt mondja, hogy milyen rossz az, hogy a tolvajok 5-6 körről leamortizálják az országod, és nem tudsz velük semmit csinálni, itt, ahol a tolikat akarnám gyengíteni, és a tamagocsizós oriknak maluszt adni meg ellenem vannak :D
Szóval ha kérhetném, akkor legalább konzekvensek legyetek :D |
.... ráadásul én még fel sem szólaltam :D :D
Te... Kisbér, mit szeretnél ezzel elérni? :) Most komolyan. Ha azt, hogy a varisoknak biztosítottabb legyen a katmorál magasabban tartása, akkor a dolgot más szemszögből kéne megközelíteni. Ez ebben a formában nekem sem teccik. |
Quote:
De látom most is széllel szemben vizelek :D Mindenkinek kellemes 7végét! |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |