Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Csak saját gépről való belépés az országokba opció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1435)

Serg 02-15-2007 23:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74117)
És mi van akkro, ha az történik ment nekem tegnap? Meghalt a netem, telefon a szolgáltatónak, nem tud csatlakozni a gépem. Filóznak meg miunjden nincs megoldás. Gó a szolgáltatóhoz a modemmal. Mire leértem + 20bejelentés. Mégis náluk volt a gond az IP címekkel. Volt akik másik Ip-t kaptak (nekem asszem maradt a régi), de mi van ha én is másikat kapok?
Könyörgés Atinak, hogy engedjen be az orimba? :(

Olvassuk már el mit írt a másik könyörgöm.

Cece 02-15-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 74115)
Mivel több gépet illetve azonosítót megadhatsz így gondolom ezzel a lehetőséggel többen is élnének és amikor tudom hogy wapolni vagy idegen gépre megyek feladom a biztonságomat és kikapcsolom ezt az opciót,de az év nagyrészében biztonságban vagyok illetve lennék.

Az év nagyrészében? Gondolod, hogy minden reggel 6kor az lenne az első, hogy kikapcsoljam az opciót, hogy a melóhelyről is tudjak játszani? :o
Én inkább nem használnám.
Ez az opciü szerintem kizárólag azoknak jó, akik 1géphez vannak kötve, de ez igen csak kis %ék. Iskolások, dolgozók, wapolók, netkávézósok ....
Nem hinném, hogy sok olyan van aki CSAk 1helyről játszik.

De nekem 8. Én nem használnám biztos. 1x elfelejtem kikapcsolni és szívás van.
De ha nektek kell + lehet ilyen, engem ugyan nem zavar :)

Cece 02-15-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 74119)
Olvassuk már el mit írt a másik könyörgöm.

Milyen másik?

Serg 02-15-2007 23:30

Ha mondjuk megadhatsz 3-5 azonosítót akkor a munkahely vagy iskola is megoldott

Deni 02-15-2007 23:30

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74121)
Milyen másik?

Olvasd el még egyszer amit írt Neked Serg :)
Amúgy a nevében is benne szerepel, hogy ez csak egy _opció_.. ha Neked nem kell nem használod.. de ne úgy állj hozzá, hogy ha én nem tudom/akarom használni, akkor minek a játékba :rolleyes:

Kutyuleee 02-15-2007 23:31

de nem kötelező bekapcsolni ezt. és főleg hülyeség 1gépre megcsinálni
amúgy meg fizikai cím alapján dolgozik a multi "filter" sztem ,mert pl nálunk dinamikus az ip. és általában változik is:D meg elég könnyen ki lehet kerülni így a rendszert ha csak ip-t néz... de ha igen akkor már meg is van az ötlet hogy hogy lehet kikerülni és multizni:D (eszem ágában nincs mielött még megtámadna vki ezért a hszért)

Serg 02-15-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74121)
Milyen másik?

Pfff...Talán ha a topiknyitóra szentelnél kis figyelmet akkor abban le vagyon írva és kicsit később is más által :NEM IP FÜGGŐ AZONOSÍTÁS

Cece 02-15-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 74122)
Ha mondjuk megadhatsz 3-5 azonosítót akkor a munkahely vagy iskola is megoldott

Serg :D Olvasd már el kinek az 5lete volt ez a másik topicban :D
Lírom itt is :)
Ha az van, hogy 3azonosítót meg lehet adni áldásom a dologra (de kettő is elég, ha hálókártyáról van szó)
Nekem csak a mobil + csak az itthoni PC :)
Nem kell torkomnak ugrani mert egyáltalán NEM ellenzem a javaslatot :D
Csak felhoztam, hogy hasonló ügyben már volt dumcsi és akkor le lettem pisszentve, hogy ilyen nyem lecc :o

Xeper 02-15-2007 23:34

az IP megadás eleve hülyeség, mert ADSL esetén kapcsolásonként kapsz újat :)
ha megoldható a MAC megadása, és bekorlátozható a játék a megadottakra, akkor jó ötlet valóban :)

Serg 02-15-2007 23:42

Azért vetette el Atti mert IP alapú azonosításról beszéltetek ami lehetetlen a sok dinamikus ip cím miatt

All times are GMT +1. The time now is 16:57.