![]() |
Quote:
Olvassuk már el mit írt a másik könyörgöm. |
Quote:
Én inkább nem használnám. Ez az opciü szerintem kizárólag azoknak jó, akik 1géphez vannak kötve, de ez igen csak kis %ék. Iskolások, dolgozók, wapolók, netkávézósok .... Nem hinném, hogy sok olyan van aki CSAk 1helyről játszik. De nekem 8. Én nem használnám biztos. 1x elfelejtem kikapcsolni és szívás van. De ha nektek kell + lehet ilyen, engem ugyan nem zavar :) |
Quote:
|
Ha mondjuk megadhatsz 3-5 azonosítót akkor a munkahely vagy iskola is megoldott
|
Quote:
Amúgy a nevében is benne szerepel, hogy ez csak egy _opció_.. ha Neked nem kell nem használod.. de ne úgy állj hozzá, hogy ha én nem tudom/akarom használni, akkor minek a játékba :rolleyes: |
de nem kötelező bekapcsolni ezt. és főleg hülyeség 1gépre megcsinálni
amúgy meg fizikai cím alapján dolgozik a multi "filter" sztem ,mert pl nálunk dinamikus az ip. és általában változik is:D meg elég könnyen ki lehet kerülni így a rendszert ha csak ip-t néz... de ha igen akkor már meg is van az ötlet hogy hogy lehet kikerülni és multizni:D (eszem ágában nincs mielött még megtámadna vki ezért a hszért) |
Quote:
|
Quote:
Lírom itt is :) Ha az van, hogy 3azonosítót meg lehet adni áldásom a dologra (de kettő is elég, ha hálókártyáról van szó) Nekem csak a mobil + csak az itthoni PC :) Nem kell torkomnak ugrani mert egyáltalán NEM ellenzem a javaslatot :D Csak felhoztam, hogy hasonló ügyben már volt dumcsi és akkor le lettem pisszentve, hogy ilyen nyem lecc :o |
az IP megadás eleve hülyeség, mert ADSL esetén kapcsolásonként kapsz újat :)
ha megoldható a MAC megadása, és bekorlátozható a játék a megadottakra, akkor jó ötlet valóban :) |
Azért vetette el Atti mert IP alapú azonosításról beszéltetek ami lehetetlen a sok dinamikus ip cím miatt
|
All times are GMT +1. The time now is 16:57. |