Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Több ország egy böngészőben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1434)

Ati 02-15-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 74077)
Firefoxban nem vagy egyik böngészőben sem?
Merthogy én még az explorert is képes lennék használni ha lenne ilyen lehetőség benne:D
Operában viszont elképzelhetőnek tartom.

Konkrétan egyik böngészőben se hiszem, hogy ez így megoldható, ahogy Te szeretnéd.

Deni 02-15-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74081)
Konkrétan egyik böngészőben se hiszem, hogy ez így megoldható, ahogy Te szeretnéd.

Akkor valószínűleg nem értettem jól, hogy hogy is szeretné.. :o

Ati 02-15-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 74082)
Akkor valószínűleg nem értettem jól, hogy hogy is szeretné.. :o

Egy böngészőben több fül, mindegyik fülben más ország.

dreaman68 02-15-2007 21:10

nem értem túlzottan hozzá de elméletileg azért nem megoldható mert így kikerülhető az IP cím alapján a nem összekötött orik azonosítása?

Ati 02-15-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 74096)
nem értem túlzottan hozzá de elméletileg azért nem megoldható mert így kikerülhető az IP cím alapján a nem összekötött orik azonosítása?

Hmm? Nem. Ennek technikai okai vannak, és ez így is működik igazából jól. Most gondolj bele, hogy ha valamelyik oldalt megnyitnád új ablakba, és nem engedné a böngésződ, mert előtte abban a fülben is be kéne lépned a játékba. Falnak mennél igen rövid időn belül. :)

dreaman68 02-15-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74097)
Hmm? Nem. Ennek technikai okai vannak, és ez így is működik igazából jól. Most gondolj bele, hogy ha valamelyik oldalt megnyitnád új ablakba, és nem engedné a böngésződ, mert előtte abban a fülben is be kéne lépned a játékba. Falnak mennél igen rövid időn belül. :)

mondasz valamit:D

Bea Baba 02-16-2007 05:36

Én most próbálkozok de mivel csak 1 orim van, én ugyanazt nyitom meg külömböző fülekbe, persze külömbüző menüpontokban, és nem igazitja egymáshoz:D nemtom h, de jóóó:D :D :D

Kisbér 02-16-2007 09:06

Az a lényeg, legalábbis explorer-ben - lehet a többiben is ez a helyzet - hogy ha ctrl+N-el nyitsz új ablakot a már meglévő hódítóról, akkor összefűzi az országokat. Ha viszont új ablakot nyitsz, akkor nem fűzi össze őket...

Ati 02-16-2007 09:08

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74164)
Az a lényeg, legalábbis explorer-ben - lehet a többiben is ez a helyzet - hogy ha ctrl+N-el nyitsz új ablakot a már meglévő hódítóról, akkor összefűzi az országokat. Ha viszont új ablakot nyitsz, akkor nem fűzi össze őket...

Így van, viszont ez utóbbi esetben ezek nem lesznek egy ablakban, külön fülekben.

Kisbér 02-16-2007 09:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74165)
Így van, viszont ez utóbbi esetben ezek nem lesznek egy ablakban, külön fülekben.

Miért, az IE tud olyant, hogy egy ablakban van 2 böngésző? (lehet a 7-es már tud...)

All times are GMT +1. The time now is 01:00.