![]() |
Quote:
a másik: a szabályok viszont azt nem tiltják hogy körváltásonként összevessed a két pontlistát egy progival, csak azt, hogy az a progi belépkedjen hozzád és ott gyűjtse az adatokat amíg alszol... (konyhanyelvre lefordítva, lehet hogy ezt mondtátok, csak nekem nem esett le a dolog időben :p) |
Quote:
|
Ma mar nehany elavult modszerrel is tokeletesen ki lehet iktatni ezt az egeszet :) Ha latom, hogy erosebb a szovi, akkor lopok (adott esetbe egy fel-elffel) 12-13at attol akit szedni akarok, es aztan pedig lopok egy 4-5 korrel felettem levo orit is, hogy a hirnevem pozitivba valtozzon, vagy ugyanez negativba. Rajonni eleg nehez...Na meg persze, erdemes megnyitni 9 korrel a kaput :) S a x+9. korben a korvaltas elott lopni, hogy azonnal zarodjon a kapu, persze akkor is egy szovisre..Szerintem kellokeppen kilehet jatszani, es ha jol csinalja az ember, lebukni keptelenseg.
|
Quote:
|
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: ha vki. térkaput nyit rám, leszabizok tud még lopni vagy sem Előre is köszönöm válaszotok.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ha már Térkapu
Ha már itt tartunk engem az érdekelne, hogy:
1varival is lehet térkaput nyitni egy olyan orira, ahol 10000 var van?:cool: |
Quote:
Párszáz vari alatt megkisérelni sem érdemes. |
Quote:
Ha van 10000 varim akkor a tolis orinak hány vari kell hogy rám nyisson?:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 21:30. |