![]() |
Quote:
Végre ;);););) Köszi,hogy irtál,és biztos szuper is lehet. De oda csak repülővel érdemes menni.Én pedig autóval szeretnék. De a nevet felirtam,és meg fogjuk látogatni.Ez tuti:) Talán már jövőre :D Köszi:):):):) |
Quote:
|
Quote:
Motorral??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ha nem családdal akarnék menni akkor lehet be is válalnám:) De Norbit megkeresem majd:) |
Kedves olvasóim:)
Lassan aktuális lenne az üdülésem,de a célpontott illetően nem sok ötlet, javaslat érkezett:confused::confused: Legyetek szívessek ajáljatok valamit:o:o Köszi mindenkinek aki ir,aki meg nem annak azért mert legalább rosszat nem akar:)(mondjuk ez nem áll azokra akik írnak););););) |
Sziasztok ismét.
Mivel ha arra várok,hogy tőletek kapjak ötleteket a nyaralással kapcsolatban,akkor lehet nem megyek csak a járda-szigetekre:D:D:D Tovább nem tudok várni,lehet már igy is késő:rolleyes::rolleyes: Köszönöm aki megtisztelt és elmondta a véleményét,és/vagy tapasztalatát. Mivel a hozzá szólások száma nem megszámlálhatatlan,ezért többet ilyen topicot nem nyitok.EZ TUTI:D:D:D Jó nyaralást mindenkinek,így előre is. ardo |
Én asszem Novgorodba, Szentpétervárra, meg úgy arra a környékre megyek idén nyaralni, de ezt csak közepesen kalandvágyók figyelmébe ajánlom, családdal semmiképp. :D
Igazi kalandvágyóknak Szibériát, Kazahsztánt, és különösen a turizmusra mostanában nagyon ráhajtott Kirgizisztánt javaslom. :D :D :D Ja, legalább alapfokú orosztudás nélkül nekik sem, bár úgy talán még nagyobb kalandokban lesz részük :D |
Quote:
Én viszont családi nyaralást tervezek,és e helyek közül egyik sem felel meg nekem.:p:p De köszönöm,hogy írtál:) |
Az orosz rendőr má magában egy kaland... :D
Sajnos nemtom, milyen árak vannak, de sztem érdekes lehet Olaszország is. :) És nem elsősorban a tengerpartra gondolok. Fent az Appenninekben gyönyörű kisvárosok sora van, amelyek sztem gyerekeknek is nagyon érdekes tudnak lenni. Mondjuk Assisi, Gubbio, Arezzo h csak néhány híresebbet mondjak. :) Perugia, Terni, L'Áquila kicsit nagyobbak, de ezeket is szépnek mondják. :) És mivel félsziget, sosincs messze a tenger sem. :) |
Erdélyről már nem is beszélve. :)
Kolozsvár, Székelyföld (ezt remélem nem is kell részleteznem), Brassó és mellette a Drakula-vár (gyerekeknek külön élmény lehet), Nagyszeben, Medgyes, Segesvár, Gyulafehérvár, Déva, Hunyadvár, stb, stb, stb :) És ha erre is odafigyelsz, magyarnál szállsz meg, náluk kajálsz, stb, azaz nekik csinálod a forgalmat, a profitot. :) |
Egy hétre, vagy akárcsak egy hétvégére pedig az osztrák-szlovák-cseh hármashatár vidéke is jó ötlet lehet, magyarán a Morvamező (Marchfeld, vagy csehül -asszem- Dolnomoravska).
Olyan, mint itthon a Gemenci erdő, csak ha lehet, egy kicsit talán még szebb. :) A Thaya (talán Dyhje) és a March (Morava) összefolyása körül gyönyörű vidék van, talán legszebb a ma cseh Landshut (Landzut, asszem) és az osztrák Rabensburg között, a cseh oldalon. Viszont mindkét oldal nagyon szigorúan őrzött nemzeti park, asszem csak előzetes bejelentkezés után engednek be. És Bécs is közel van, egy napra be lehet menni. :) Utóbbiról ódákat tudnék zengeni, de nem teszem, a neve magáért beszél. :D A Duna Bécs és Linz közötti szakaszáról pedig kizárólag szuperlatívuszokban tudok beszélni. Tulln, Krems, Melk (itt éri el az autópálya a Dunát, különösen szép város és környék), Grein, Wallsee lenyűgőzőek. Bicikliút végig van, a bécsiek akár idáig kijönnek bringával hétvégenként. :) De itt sajnos az árakról is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. :( |
All times are GMT +1. The time now is 02:09. |