![]() |
Őszintén én nem értem a problémát...
Ki a túró üt ki A ban magas hekin fosztogatni. Irtok itt 10k hekis orikat. A foglalaható föld pénzben kifejezett értéke sokkal nagyobb mintha 4.2mrd ot fosztanátok.Aki meg full kp val megy es nincs tolvaja és meglopják az vessen magára... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De az meg megérdemli hogy ellopják ha nincs bankaja se tolija.
De visszatérve az szerintem sem várható el hogy területarányosan nőjön a bank.Mert akkor meg gyengül hadilag. Kivéve ha kereskedő:) |
Quote:
|
Quote:
Csupán a területed (10k heki orikat nézve) 0,15% bankodnak kell lennie, és tökéletesen biztonságban van 4,2 mrd az országodban... Fosztásra van 1 órád, hogy átmozgasd a zséd... Míg ha elkezdelek lopni, 5mp alatt lelopom a pénzed... :) |
Quote:
Akinek meg van bankja, az lehet egyből mellette kereskedő is... Deni, mint említettem ez csupán az elején lenne gond... Aztán elgondolkoznának a 75% barackos orkok is, hogy tartsanak-e kocsmát, vagy bankot, vagy sem... (és igen, nekem is át kéne épülnöm, tehát magam ellen is beszélek...) |
Kérdés: van-e bármi olyan konkrét ok, ami miatt ezen változtatni kellene?
Ha nincs, akkor megy kukába, kezd nagyon sok lenni az olyan javaslat, ami azért született, hogy "csak úgy legyen". |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |