Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Bank védelme területarányosan (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1426)

Alba 02-13-2007 10:33

Őszintén én nem értem a problémát...
Ki a túró üt ki A ban magas hekin fosztogatni. Irtok itt 10k hekis orikat.
A foglalaható föld pénzben kifejezett értéke sokkal nagyobb mintha 4.2mrd ot fosztanátok.Aki meg full kp val megy es nincs tolvaja és meglopják az vessen magára...

Ati 02-13-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73514)
És az szerinte jó? :D Hogy se tolis, se varis nincs? :D

Mivel ezen a szinten a háború az igazi cél, ezért igen, ez így teljesen jól van, semmi okot nem látok arra, hogy ezen változtatni kelljen.

Deni 02-13-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73508)
Deni, legyen tolvaja :D
Nem muszáj 1% kocsmát tartani...
És ha nem 1% kocsmája van, hanem mondjuk 5-8%, akkor a tanyafree orkokat simán tudja lopni :D

Értem mit mondasz, és igazat is adok Neked, erre még nem gondoltam... De ez csak rövidtávon lenne gond.. Hosszútávon szerintem másképp alakulnának a dolgok...

no lássuk csak.. legyen mondjuk 16-19% háza, 5-8% temploma, 5% tanyája, 5-8% kocsmája, 4-5% bankja, 10% tornya, maradék mehet barakknak akár.. nah ha egy ilyen ori lelop egy tanyafree orkot, akkor aláírja szvsz kivégzését :)

Deni 02-13-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73515)
Őszintén én nem értem a problémát...
Ki a túró üt ki A ban magas hekin fosztogatni. Irtok itt 10k hekis orikat.
A foglalaható föld pénzben kifejezett értéke sokkal nagyobb mintha 4.2mrd ot fosztanátok.Aki meg full kp val megy es nincs tolvaja és meglopják az vessen magára...

öö.. szerintem itt fosztásról nem volt szó.. :rolleyes: és aki full kp-val megy és nincs tolija, annak van bankja.. pillanatnyilag..

Alba 02-13-2007 10:38

De az meg megérdemli hogy ellopják ha nincs bankaja se tolija.

De visszatérve az szerintem sem várható el hogy területarányosan nőjön a bank.Mert akkor meg gyengül hadilag. Kivéve ha kereskedő:)

Deni 02-13-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73520)

De visszatérve az szerintem sem várható el hogy területarányosan nőjön a bank.Mert akkor meg gyengül hadilag. Kivéve ha kereskedő:)

akkor tulajdonképpen egy véleményen vagyunk :p

Kisbér 02-13-2007 11:22

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73520)

Jelenleg ezt megoldod 15 bankkal... Ezen akarok változtatni...
Csupán a területed (10k heki orikat nézve) 0,15% bankodnak kell lennie, és tökéletesen biztonságban van 4,2 mrd az országodban...
Fosztásra van 1 órád, hogy átmozgasd a zséd... Míg ha elkezdelek lopni, 5mp alatt lelopom a pénzed... :)

Kisbér 02-13-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 73517)
no lássuk csak.. legyen mondjuk 16-19% háza, 5-8% temploma, 5% tanyája, 5-8% kocsmája, 4-5% bankja, 10% tornya, maradék mehet barakknak akár.. nah ha egy ilyen ori lelop egy tanyafree orkot, akkor aláírja szvsz kivégzését :)

Deni, akinek 4-5% kocsmája van, annak nem kell bank, hiszen a kocsma tökéletesen bevédi a pénzed...
Akinek meg van bankja, az lehet egyből mellette kereskedő is...

Deni, mint említettem ez csupán az elején lenne gond... Aztán elgondolkoznának a 75% barackos orkok is, hogy tartsanak-e kocsmát, vagy bankot, vagy sem...

(és igen, nekem is át kéne épülnöm, tehát magam ellen is beszélek...)

Ati 02-13-2007 11:26

Kérdés: van-e bármi olyan konkrét ok, ami miatt ezen változtatni kellene?

Ha nincs, akkor megy kukába, kezd nagyon sok lenni az olyan javaslat, ami azért született, hogy "csak úgy legyen".

Deni 02-13-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73531)
Deni, akinek 4-5% kocsmája van, annak nem kell bank, hiszen a kocsma tökéletesen bevédi a pénzed...
Akinek meg van bankja, az lehet egyből mellette kereskedő is...

Deni, mint említettem ez csupán az elején lenne gond... Aztán elgondolkoznának a 75% barackos orkok is, hogy tartsanak-e kocsmát, vagy bankot, vagy sem...

(és igen, nekem is át kéne épülnöm, tehát magam ellen is beszélek...)

ezzel az a probléma, hogy mindig van akit átlopnak.. tehát ha van is 4-5% kocsmám, de 15-25bank nem védené meg a pénzemet, akkor a 4-5% kocsma mellett sem érezném biztonságban a vagyonkámat.. ergo csak felhúznám azt a rakás bankot.. mármint én biztos nem.. de szerintem sokan így lennének vele..

All times are GMT +1. The time now is 23:55.