![]() |
bocsánat, TFként gondolkoztam, visszaszívtam
|
A legjobb tolifelállás sztem a hulla toli. :D :D :D :cool: :cool: :cool: Ha mindenki így csinálná soha semmi baja nem lenne az orimnak.:D:D
|
Quote:
|
dehogynem! az összefogyasztából tudom mennyi egysége van a lakosokkal. onnan meg ha tudom a lakosokat meg a varikat akkor tudom, hogy mennyi tolija-serege van.
|
Quote:
Mert ugye az 1k íjász véd akkorát, hogy ihajj :D Főleg ha tornyos :D |
ez oké. erre mondtam, hogyha a félelf bukik akkor kb. megmondható. Csak azt akarom érzékeltetni, hogy egy okos szövit nem lehet kicselezni ezzel a varis-tolis 0 sereges elffel
|
sztem nem kell feltétlenülkiélezni egy tolis orit, elég az is, ha megválogatja a célpontjait, pl ha tart egy kemény védelmet, de csak azt a toli+vari mellett,akkor ugyan nem lop le mindenkit, meg nem gömböz minenkit,de lophat sznitem bármilyen mf től, vagy az összes hadistól... és akkor a kettő között rengeteg árnyalat van... de egy aktív szövibe az említett elf taktika mellett jólműködhet még egy ember tolvaj is némi varival, meg védelemmel, és több tolival... sztem...
sztem |
Quote:
Az a gömbből kiderül, amit már ugye egy hadi is meg tud majdnem csinálin :D Ráadásul az ember nagyon a varisra van utalva... és az nem túl szerencsés egy nem aktív szöviben... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |