Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szólásszabadság vagy telhetetlenség???? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1408)

Synkel 02-08-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 72299)
En is gondolkoztam mar ezen es szerintem se normalis. Mar csak azert sem mert par ember dontese ezrek jatekat modositja.

Most meglepőt fogok közölni: Nem pár ember döntésén múlik ez, mert mi csak szövegelünk, EGY ember döntése változtatja meg a játékot. Mint ezt ki is jelentette nem egyszer, akarhatunk mind valamit, ha ő egyedül nem akarja, úgyis a kukába kerül a javaslat:) Volt már ilyenre is példa...

Ati 02-08-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 72312)
Én azt szeretném, ha több érdemi változás lenne. Mert azok vinnék előre a játékot, például a hulla megerősítése, vagy a piac mint épület fejlesztése.

Ezek tipikusan olyan javaslatok, amiket nem tudsz konkrétan megindokolni. Ha valamelyik épület nem tetszik, akkor ne építs olyat. Ha valamelyik faj nem tetszik, akkor van még egy cosmó másik, amik közül választhatsz.

Egyik sem olyan felvetés, ami konkrét problémát oldana meg (mivel nincs ezekkel kapcsolatban probléma), csak azt a célt szolgálja, hogy még bonyolultabb legyen a játék.

Már máshol azt hiszem kifejtettem, hogy további érdemi bonyolítást nem tervezek, bonyolultság tekintetében a Hódító elérte a maximumot.

Ati 02-08-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72313)
Most meglepőt fogok közölni: Nem pár ember döntésén múlik ez, mert mi csak szövegelünk, EGY ember döntése változtatja meg a játékot. Mint ezt ki is jelentette nem egyszer, akarhatunk mind valamit, ha ő egyedül nem akarja, úgyis a kukába kerül a javaslat:) Volt már ilyenre is példa...

No igen. :D:D:D

Cece 02-08-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 72297)
....manapság közszavazás alapján lehet módositani a játékot minden területen:confused:

Ez sztem így nem igaz... :)
Quote:

boldog boldogtalan kitalál valamit és az egyből megbeszélésre kerül...

...mint ahogy ez sem :)
Quote:

Mert aki eddig jácott az mostantól is fog és ahogy eddig megoldotta magát mostantól is meg fogja....

Ez viszont igaz :)

Véleményezzem, ne véleményezzem? :rolleyes: Nah inkábbnem, mert azt mondják majd, hogy megint kötözködök :p
A lényeg, hogy szerintem amit fönt leírtam az úgy van :)

Cece 02-08-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72313)

Megelőztél :D ...de én ennyire nem akartyam nyiltan fogalmazni :D

Synkel 02-08-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72317)
Megelőztél :D ...de én ennyire nem akartyam nyiltan fogalmazni :D

Hehe:)
Ami a szívemen az a szánom... mondá a Mikulás karambol után:)

Valezius 02-08-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72314)
Ezek tipikusan olyan javaslatok, amiket nem tudsz konkrétan megindokolni. Ha valamelyik épület nem tetszik, akkor ne építs olyat. Ha valamelyik faj nem tetszik, akkor van még egy cosmó másik, amik közül választhatsz.

Egyik sem olyan felvetés, ami konkrét problémát oldana meg (mivel nincs ezekkel kapcsolatban probléma), csak azt a célt szolgálja, hogy még bonyolultabb legyen a játék.

Már máshol azt hiszem kifejtettem, hogy további érdemi bonyolítást nem tervezek, bonyolultság tekintetében a Hódító elérte a maximumot.

Értem :o , de akkor minek vannak ilyen jellegű javaslatok megbeszélés alatt?

Gyula 02-08-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 72322)
Értem :o , de akkor minek vannak ilyen jellegű javaslatok megbeszélés alatt?

Mert ha van egy javaslatod azt a megbeszélésekbe tudod javasolni ha meg komolyabb stádiumba kerül a javaslatod akkor ati át teszi a megfontolás alatt állókba. Talán nem ártana átnézni neked sem a fórumot amit használsz mielőtt iylenket mondasz.

Bea Baba 02-08-2007 22:26

NAh végre ide is elértem:)
lényegében eggyet értek én is minden oan javaslattal ami a játék hibáit kezeli;)
de pl volt ma az az eset h Kisbér, több hasonló témáju javaslatot felvetett, én őt úgy nem ismerem, de mivel nagyjából minden topicot olvasok, arra már rájöttem h jó játékos, és szerintem ha nem esett volna ien hirtelen túlzásokba, akkor most lehet valameik javaslat megbezsélés alatt lenne, evel arra akarok rámutatni, h az emberek hajlamosak azért is foglalkozni 1 1 ötlettel, mert az elismert embertől származik annak ellenére h talán maga az ötlet nem is oan jó/fontos...

Ditke 02-08-2007 22:32

Szerintem jó, hogy hozzászólhatunk a játék szabályaihoz, menetéhez. Egy idő után nagyon unalmas lenne enélkül. Persze néha vannak idióta, vagy értelmetlen ötletek, de mindezt meg lehet beszélni, attól hogy Neked, vagy nekem értelmetlen, másnak lehet fontos.

All times are GMT +1. The time now is 07:28.