![]() |
Quote:
Most meglepőt fogok közölni: Nem pár ember döntésén múlik ez, mert mi csak szövegelünk, EGY ember döntése változtatja meg a játékot. Mint ezt ki is jelentette nem egyszer, akarhatunk mind valamit, ha ő egyedül nem akarja, úgyis a kukába kerül a javaslat:) Volt már ilyenre is példa... |
Quote:
Egyik sem olyan felvetés, ami konkrét problémát oldana meg (mivel nincs ezekkel kapcsolatban probléma), csak azt a célt szolgálja, hogy még bonyolultabb legyen a játék. Már máshol azt hiszem kifejtettem, hogy további érdemi bonyolítást nem tervezek, bonyolultság tekintetében a Hódító elérte a maximumot. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Véleményezzem, ne véleményezzem? :rolleyes: Nah inkábbnem, mert azt mondják majd, hogy megint kötözködök :p A lényeg, hogy szerintem amit fönt leírtam az úgy van :) |
Quote:
|
Quote:
Ami a szívemen az a szánom... mondá a Mikulás karambol után:) |
Quote:
|
Quote:
|
NAh végre ide is elértem:)
lényegében eggyet értek én is minden oan javaslattal ami a játék hibáit kezeli;) de pl volt ma az az eset h Kisbér, több hasonló témáju javaslatot felvetett, én őt úgy nem ismerem, de mivel nagyjából minden topicot olvasok, arra már rájöttem h jó játékos, és szerintem ha nem esett volna ien hirtelen túlzásokba, akkor most lehet valameik javaslat megbezsélés alatt lenne, evel arra akarok rámutatni, h az emberek hajlamosak azért is foglalkozni 1 1 ötlettel, mert az elismert embertől származik annak ellenére h talán maga az ötlet nem is oan jó/fontos... |
Szerintem jó, hogy hozzászólhatunk a játék szabályaihoz, menetéhez. Egy idő után nagyon unalmas lenne enélkül. Persze néha vannak idióta, vagy értelmetlen ötletek, de mindezt meg lehet beszélni, attól hogy Neked, vagy nekem értelmetlen, másnak lehet fontos.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:28. |