Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Régi események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1392)

hatasu 02-05-2007 16:13

Régi események

Akkor helyesbítek.
Nem volt régi eseményem, nme is volt ott a gomb. De amikor történt valami, akkor odakerült, de mivel nem volt azelőtti esemény, így semmi értelme nem is lehet. Ha ezt valaki követni tudja, akkor talán igazat ad.:D

Cece 02-05-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by hatasu (Post 71580)
Ati, ha akarod, akkor küldök videót, amin rajtavan a bizonyíték.:D :D :D
DE most tényleg... Ott volt... Megnéztem, és nme volt ott semmi...

Az A-s orim már SZK jó ideje és eléggé bepókhálósodtak a dolgok. Régen volt már esemény azon a vidéken és nincs ott a gomb.

Módosítás:
egy máski orimban töröltem a régi eseményeimet (soha sem szoktem, de most csak kiváncsiságból) és azonnal eltünt a gomb.

Viz 02-05-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by hatasu (Post 71588)
Akkor helyesbítek.
Nem volt régi eseményem, nme is volt ott a gomb. De amikor történt valami, akkor odakerült, de mivel nem volt azelőtti esemény, így semmi értelme nem is lehet. Ha ezt valaki követni tudja, akkor talán igazat ad.:D

Te ugye most viccelsz?
Ez szerintem még soha senkit nem zavart rajtad kívül.

Steve 02-05-2007 16:23

Ebben mi a fejlesztés?

Ati 02-05-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by hatasu (Post 71587)
Remélem nem vettél komolyan!!!!

Nem ritka, hogy az ember 2-3 ablakban játszik, ahogy az sem, hogy valami számomra érthetetlen okból megadja a belépőadatait másnak, és az sem, hogy valaki csak havonta néz ki a címlapra.

Ati 02-05-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by hatasu (Post 71588)
Akkor helyesbítek.

No így már érthető. :)

Ez esetben is kell oda az a gomb, hiszen ha nincs ott, akkor hogy törlöd az eseményeidet? Azonnal a törlés gombot odatenni felelőtlenség lenne.

Ati 02-05-2007 18:26

Itt van most az én nagy dilemmám, hogy mivel ez, ami most javaslatként felmerült, már ugye cca 8 éve bennevan a játékban, ez most elvetett javaslat, vagy megvalósul javaslat? :)))))))))))))

Xeper 02-05-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71603)
Itt van most az én nagy dilemmám, hogy mivel ez, ami most javaslatként felmerült, már ugye cca 8 éve bennevan a játékban, ez most elvetett javaslat, vagy megvalósul javaslat? :)))))))))))))

Egy megvalósult elvetett javaslat :D

Steve 02-05-2007 18:42

Rakd át a segítség kezdőknekbe:)

Valezius 02-05-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71603)

Indíts egy megbeszélést, hogy hová kerüljön. :D

All times are GMT +1. The time now is 16:16.