Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövetség tagjai egymást gömbözik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1391)

Cassandra 02-05-2007 11:22

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71519)
Nem feltétlen nézed meg a szövi gömbjeit, csak látod hogy vki nagyon gömböz téged és parázol. Jó vicc, lehet egyszer kipróbálom:)

Hátőőő... te nem szoktad nézegetni a szövid által csinált gömböket? Plusz megjelenik az első gömb után a fajod a pontlistában, az csak feltűnik.;)

Steve 02-05-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 71520)
Hátőőő... te nem szoktad nézegetni a szövid által csinált gömböket? Plusz megjelenik az első gömb után a fajod a pontlistában, az csak feltűnik.;)

De Cassandra, meg szoktam nézni, ha éppen kell infó valakiről. De ha csak azt látom, hogy engem akarnak gömbözgetni akkor nem.:) Ez van, láma vagyoök, nem számítok ilyen téren a szövikre:D

Cassandra 02-05-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71521)
De Cassandra, meg szoktam nézni, ha éppen kell infó valakiről. De ha csak azt látom, hogy engem akarnak gömbözgetni akkor nem.:) Ez van, láma vagyoök, nem számítok ilyen téren a szövikre:D

Nem azt mondtam, hogy láma vagy, csak nemtom én napjába egyszer ránézek miket követtek el, hátha találok valami érdekeset.:)
És néha találok.:)

Kisbér 02-05-2007 11:29

Ati, lehet, hogy csak teszteltek valamit...
Nem kell egyből rosszra gondolni (pl 2x-es variszám felett nem látszik a gömb, vagy pontosan kitesztelték a pontkülönbségből adódó védelmet... )
Esetleg egy triggert csinálnak...
Esetleg az van beállítva a szövinél, hogy a fontos események menjenek e-mail-ben, ezáltal sms-ben, de az üzi nem, így szólítják fel a szövit, hogy jöjjön be az orijába...
És még egy csomó hülyeséget ki lehet találni :D

Steve 02-05-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 71522)
Nem azt mondtam, hogy láma vagy, csak nemtom én napjába egyszer ránézek miket követtek el, hátha találok valami érdekeset.:)
És néha találok.:)

Mondom láma vagyok, nálam nem ez az átlag, hanem hogyha vmi édekeset találnak szólnak...

Viszoint Kisbér ötletei közül lehet mindegyik.

Kisbér 02-05-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71524)
Mondom láma vagyok, nálam nem ez az átlag, hanem hogyha vmi édekeset találnak szólnak...

Viszoint Kisbér ötletei közül lehet mindegyik.

Vagy az is lehet, hogy meg akarod nézni, hogy tényeg nem történt nála semmi érdkes, vagy törölte csak a fontos eseményeit...

Ha 2 óránként csinálsz róla gömböt, akkor a fontos eseményekben látod, hogy mikor törölte az eseményeket... :)

Még gondolkozzak rajta Ati, hogy mi lehet, vagy egyenlőre elég ennyi? :D

Grabi 02-05-2007 12:14

a poén kérdését kihagytad. mikor több órán át gondolkozik ki gömbölhette...:)

Colony 02-05-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 71531)
a poén kérdését kihagytad. mikor több órán át gondolkozik ki gömbölhette...:)

Azt látja a szövetség kristálygömbjei között (mármint a saját gömbjét)
Szóval szövetséges szívatására inkább a krónika vagy mágiafelderítés.

Grabi 02-05-2007 12:20

hát nekem nem az első gondolatom mikor begömböznek, hogy megnézzem a szövigömböket

Killer 02-05-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 71535)
hát nekem nem az első gondolatom mikor begömböznek, hogy megnézzem a szövigömböket

de a több óra alatt csak eszedbe jut nézni valami gömbtermést!!:D;)

All times are GMT +1. The time now is 06:57.