Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1386)

Valezius 02-04-2007 07:51

Szép, nem? Még ezzel is a hulla lett védtelenebb. :) Egyébként kit zavarna, ha a másik kap az akcióért hírnévpontot?

Csokibácsi 02-04-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 71318)
Szép, nem? Még ezzel is a hulla lett védtelenebb. :) Egyébként kit zavarna, ha a másik kap az akcióért hírnévpontot?

A sok hírnév fetisiszta a hullákon szedné a sokszámjegyű hírnevet. Akár 1 kocsmával, ingyen, nulla befektetett munkával.

Valezius 02-04-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 71350)
A sok hírnév fetisiszta a hullákon szedné a sokszámjegyű hírnevet. Akár 1 kocsmával, ingyen, nulla befektetett munkával.

Ezt tudom, szegény hulla nem tudja hírnév figyeléssel megnézni, hogy ki ártózza, ez azért egy további hátránya a fajnak, vagy nem?

attila1988 02-05-2007 16:23

Kössz szépen az infókat. Tanulságos. :) Kubbi-nak külön kösz a részletes segítségért.

Kutyuleee 02-06-2007 01:40

sztem ez a hírneves dolog inkább védi a hullát minthogy ártaná... ha meg van fölös szabad ideje erre a szövidnek akkor meglehet találni, bár pl egy anarchban vagy nagylétszámu csopiban kb tűt a széna kazalban amikor 2körre van 400ori...:D

Kisbér 02-06-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 71368)
Ezt tudom, szegény hulla nem tudja hírnév figyeléssel megnézni, hogy ki ártózza, ez azért egy további hátránya a fajnak, vagy nem?

Jó lenne, ha legalább 1 hírnévpont járna a támadónak... és ha kisebb az ori, akkor -1-et... Így nem érné meg 3-4-5% / akcióval hírnevet szerezni, de legalább látszana a pontlistában, hogy ki akciózik...

Szerintem...

Valezius 02-06-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71685)
Jó lenne, ha legalább 1 hírnévpont járna a támadónak... és ha kisebb az ori, akkor -1-et... Így nem érné meg 3-4-5% / akcióval hírnevet szerezni, de legalább látszana a pontlistában, hogy ki akciózik...

Szerintem...

Ez az ötlet nem nyert, úgyhogy marad a hulla erősítése. :D

Krin 02-11-2007 16:14

Nekem egy olyan kérdésem van, hogy ha feljebb lép az ember egy szintet, akkor azt tudom, hogy 1 napig nem lehet asszem piacolni, egy bizonyos ideig képezni meg építkezni, ha jól emlékszem. Mert már régen váltottam szintet. Nos azt szeretném tudni, - hátha van aki vágja - hogy mennyi ideig is van ez így, és hogy ha szöviben vagyok, akkor van-e esetleg korlátozva a karavánozás... vagy azt egyből meg lehet tenni?

előre is köcce a válaszokat
krin

Princ 02-11-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Krin (Post 73048)
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy ha feljebb lép az ember egy szintet, akkor azt tudom, hogy 1 napig nem lehet asszem piacolni, egy bizonyos ideig képezni meg építkezni, ha jól emlékszem.

Építkezni azonnal lehet, akár hozott anyagból is, képezni és karavánt küldeni meg csak 3 kör után.

Killer 02-11-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Krin (Post 73048)
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy ha feljebb lép az ember egy szintet, akkor azt tudom, hogy 1 napig nem lehet asszem piacolni, egy bizonyos ideig képezni meg építkezni, ha jól emlékszem. Mert már régen váltottam szintet. Nos azt szeretném tudni, - hátha van aki vágja - hogy mennyi ideig is van ez így, és hogy ha szöviben vagyok, akkor van-e esetleg korlátozva a karavánozás... vagy azt egyből meg lehet tenni?

előre is köcce a válaszokat
krin

A fellépést követően az új csoportban 72 órás védelemmel kezdesz, kivéve ha a legfelső szintre lépsz fel, ott csak 7 kör (kör!) védelem van. Az első 24 körben nem piacozhatsz. Szövetségi karavánt az első 2 körben nem célszerű küldeni, mivel olyankor még mindenki hatalmas távolságokra lesz országodtól. Építeni és katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni.
súgó

All times are GMT +1. The time now is 07:32.