![]() |
Quote:
Mit szólnál, ha kiürül a hűtőd, és bezárják előtted az összes abc-t, éttermet stb? :D |
Ez egyáltalán nem jó ötlet...
|
empty: képzeld el ha pl neked minden pénzed nyersanyagban lenne mert mondjuk néhány szinten azzal lehet keresni nem a tekivel és visszajönne a nyersi de nemtudsz kimenni eladni mert zárva a piac tételezzük fel nemvagy szöviben átsem tudod addig küldeni, de ha szöviben lennél akkor is mi arra a garancia hogy a szövitársad épp elérhető pl : hajnali 2-3 körül :)
ezekután vagy a szövitárs harapja le a fejed hogy minek ébresztetted vagy uszík az összes tartalékpéned |
Mindenkinek.
elképzeltem, belegondoltam milyen rossz is az. Másrészről némi cselekvésre késztetné az embereket az, ha néhanapján kicsit megrendül az anyagi helyzetük. Esetleg el kell menni lopni, fosztani? mi rossz van abban? Ha minden pénzed nyersanyagban van és nem tudod visszatenni a piacra? Nem fér el a raktárban és elveszik? mint meg lett mondva a piac nem raktár, úgy tedd ki a cuccot, hogy el is legyen adva. Ha sokkal több van mint amit egy nap alatt megvesznek az emberek akkor azt vhogy ki kéne vonni a játékból. És mint mondtam ezek véletlenszerű dolgok lennének, nem törvényszerű hogy a visszatérő árud elveszik, csak előfordulna néha. Na bumm:-) lopsz, veszel helyette másikat. Ha tekiben van a pénzed nem törvényszerű hogy elveszik az árud, de lehet hogy épp akkor jönnek be lopni amikor otthon van a párszázK tekid, vagy kopik kicsit. Nem biztos hogy ez a javaslat pont a legcélravezetőbb, de vki előállhana esetleg egy jobbal is. Kíváncsi lennék hogy egy piac, mondjuk a teki, bármely csoportban, mekkora forgalmat bonyolít, és milyen mennyiségű teki van ott felhalmozva. |
Quote:
Ugye te sose játszottál A-ban? Ha tippelhetek, B-ben sem... Majd akkor gyere ilyen ötletekkel, ha fajtánként több millió nyersi kell egy építkezéshez, pl klánütéskor. Vagy ha B-ben át kell építsd az orit, és hirtelen 2 mrd-d elúszik... Ugyan a hatalmas tartalékok egy részével én sem értek egyet, de szerintem inkább azok kialakulását kell megvariálni, nem elvenni véletlenszerűen a játékostól. |
na még csak ez hiányozna...
összekoporgatott kis minimális pénzecskémet is veszítsem el? |
erre a felvetésre értelmsen nem lehet reagálni akkora hülyeségnek tartom. az h megakarod szüntetni a tartalékokat elérnéd h drasztikusan csökkennének a hadi cselekmények 3. csopitől felfele. meg ez a piac bezárás. és azok akiknek nincs tartalékjuk őket is büntessük?
|
Quote:
Hát... ha a piacon van, akkor meg tudod venni például, és máris elérhető. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:07. |