![]() |
Quote:
Hogy kicsit témánál is maradjak, megértem a mérgelődőket, tuti nem kellemes olyasvalaki által letaszítva lenni, aki ott sincs és nem feltétlenül renitens megnemjelenőkre gondolok, lehet az véletlen is. |
Ati:
Engem is zavar, hogy olyan nyer aki nem is lép be...., akkor kerüljön ki a nyertesek közül, ha nem lép be akkor legyen az értéke nulla |
Mit ahogy mondták már elöttem:
Ez kb csak olyankor van ha rosszul rakja valaki össze a párbajt:P Ha meg jól van összerakva és azok alá ütnek akik nem léptek be hát részvétem:) Velem történt mostanság 2 esett: 1 ora 24percet késtem egy 3orás párbajból...5-en voltunk senkit se ütöttek a kezdeti érték alá..Így lettem 3. DE jó lett volna be se tudtam volna már lépni az oriba:P Második eset:(bár ez nem teljesen ide tartozik de hátha:D) Fél órát voltam az elején...Utána el kellett mennem...sok varim volt nem tudtak infot nem vágtak le..Utána a végére jöttem még 5percet...így 3. lettem Na én össz voltam az oriban 12kört...most aki a végén van 12.kört az már ne is játszhasson??? Panyi te meg ténleg ezért a szervezöt hibáztasd:P Láttam már olyan párbajt ahol 3olyan nyerte meg aki be se lépett:) Pech de legalább játszottam... Legalább megtanulja a szervező+a jelenlévö banda is,hogy nem érdemes olyan párbajt csinálni:P Legalábbis akkor nem ha vippet is akar belöle látni... |
Már megint fényezed magad? :D
|
Quote:
|
Quote:
És úgyérzem ideje előráncigálni... továbbra is úgy gondolom a fenti javaslatom, ha megoldható, orvosolná, a be nem lépő és mégis párbajt nyerő országok körüli mizériát. |
Quote:
|
Quote:
3körrel a vége elött még bőven ketten voltunk felettük... csak egy aktív játékban, ahol ütik egymást a népek ott az ilyen megesik... |
Hej!
Voltam már 1-2(száz :D) párbajon, engem is zavart az, hogy lila lett dobogós, de ez általában olyan párbajon jön elő, ahol a szervező azt se tudja mit csinál, rak 5000 varit 5 templomba, 2000 tolit 4 kocsmába és ezek lelépve növelik a lila ori értékét, ami népesség el sem megy... De volt, hogy késtem 40 percet és mégis dobogós voltam, meg volt, hogy valaki belépett a végén, és így nem lettem első, mert más hamarabb kiszúrta és beverte 5*... De sztem aki kifizeti a VIP kört, az hagy játszhasson, akár csak 1 percet is... |
Quote:
Nem arról van szó, hogy ne játszhasson, hanem, a be nem lépők azok a végén szépen hulljanak ki a pontlistából, vagy sorolódjanak a lista végére. |
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |