Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Mi a kedvenc zenei stílusod és együttesed? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1369)

karesz6 01-30-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70354)
Tapasztalatból mondom nem mindenki hajlandó a kompromiosszumokra (én igen;) )... De a lakótársnál kicsit más. Néha én is végzek hittérítést, általában hip-hop mániásokkal szerettem meg a rock és a metal egyes vállfajait:D:D

Hehe most látom a locationod.
A rockeros osztályom a Bethlenbe Volt. ;) ;)

BimmBimm 01-30-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 70355)
Hehe most látom a locationod.
A rockeros osztályom a Bethlenbe Volt. ;) ;)

A Betmenesek közt ismerek párat:D:D:D

karesz6 01-30-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70357)
A Betmenesek közt ismerek párat:D:D:D

Én már csak voltam Bethlenes. Már Gyógyszerésznövendékké avanzsáltam.:) Na de hogy ne offoljak többet mindjárt elküldöm privibe kik voltak az osztályomban hátha ismered őket.:D

Bogár 01-30-2007 22:33

mivel a Rock/Metalról általában a klasszikus heavy és progresszív együttesek (pl. Iron Maiden, Dreamtheater) ugranak be, nem jelölöm be azt. :p

amit én meghallgatok (a teljesség igénye nélkül): alternatív rock, soft rock, newschool punk, nu metal, funky, R'n'B, electric jazz, chill out, breakbeat, d'n'b.

karesz6 01-30-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 70361)
mivel a Rock/Metalról általában a klasszikus heavy és progresszív együttesek (pl. Iron Maiden, Dreamtheater) ugranak be, nem jelölöm be azt. :p

amit én meghallgatok (a teljesség igénye nélkül): alternatív rock, soft rock, newschool punk, nu metal, funky, R'n'B, electric jazz, chill out, breakbeat, d'n'b.

Nekem a Rock/Metal ról a Children of Bodom , in flames, Nightwish, Offspring jut eszembe. :D (Abban nem vagyok biztos hogy az offspring oda tartozik.)

BimmBimm 01-30-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 70361)

Az altert én is nagyon szeretem! :D Olyan jól esett vna mégjobban szétbontani a válaszlehetőségeket, de akkor 100 sem lett vna elég:)

Bogár 01-30-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 70362)
Nekem a Rock/Metal ról a Children of Bodom , in flames, Nightwish, Offspring jut eszembe. :D (Abban nem vagyok biztos hogy az offspring oda tartozik.)

mondom. :)
a Children of Bodom és az In Flames progresszív. :)

Cece 01-31-2007 02:48

Azért sok igencsak populáris zenei irányzat kimaradt a szavazásból mint pl a funky,soul, R'n'B, d'n'b stb :)
No de sebaj; majd mindenki bekönyveli mit ért "más" alatt :)

Penya 01-31-2007 07:46

Eddig a más vezet :P

Steve 01-31-2007 08:07

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70339)
Ilyen topic-ot még nem láttam

pedig volt már;)

Hmm akkor leírom ide is, mindig más jut épp az eszembe:)

Leginkább az elektronikus zenék vonzanak, azon belül is a progressives hatásúak. Külföldiek
Sasha & John Digweed
Hernán Cattaneo
James Zabiela
Jonathan Lisle
Anthony Pappa
hmm kimég...
Paul Oakenfold
Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 70351)
Techno
James Holden

ő technos? Van tőle vagy 5-6órányi zeném de nekem nem ez jött le...:o
Sven Vath

Chill out is jöhet minden mennyiségbe:)

Jazz!
Pat Matheny Group

hát Rock, abból max marad néhány rockopera meg a szigetes reklámban a pöttyőőőőősss!!!:)

amit kihagytam, komolyzene:
Vivaldi négy évszak, tanuláskor mostanság sűrűn forog:)

All times are GMT +1. The time now is 03:12.