![]() |
OFF: miért van az hogy vagy az első postokban vagy az olvasás után mindenki elkezd ötleteket ontani? Néha bejön egy As játékos és a postjaiból csak arra tudnék követeztetni hogy 2hete kezdte...:(
ON: ha nem sikerül a vari mehet a sereg, nem?:) |
Quote:
Gyakorlatilag nekem a szövegből nem ez jön le, de nemtom ti hogy vagytok vele, persze elhiszem hogy gyakorlatban nem ez van. De egy törpit se lehet jobban beártózni mint egy orkot:D |
Quote:
Ezen kívül még nem vettetem fel hülye ötletet, az MNT-s is csak Atinak nem tetszett, bár nem írta le miért:D ON:Mellesleg nem feltétlenül mehet a sereg amikor nem megy a vari:D Pláne hogy nem vagyok a full kitámadás híve:D |
Egyértelműen rosszul van megfogalmazva, meg a 25% is durván nagy szám, de egy törp ne nagyon akarjon varázsolni.
|
Quote:
És Steve-től meg bocsánatot kérek, hogy nem tesztelek le mindent amit a súgóban olvasok, bár biztos ezt kéne tennem. Eddig minden más bevált amit ott láttam. Többieknek meg kösz=) Akkor felesleges a téma. |
Quote:
És attól, hogy nem 25% a maluszuk, hanem estleg jobban közelítenek a 0-hoz, esetleg el is érik azt, még nem lesz varázsló faj a törpéből. |
Quote:
No meg az orkok már megbocsáss miért lennének jobban variban mint a törpék? Amikor elvileg az iq-juk egy légyé alatt van kb. |
Jol vannak a torpe varik, ne valtoztassunk rajtuk.
Legyel orias ha gombozhetneked van :) Vagy legyel szovibe es kerjed a szovidtol a gomboket .) |
Viz a Törpe kristálygömbről kicsit bővebben.
Na megosztom veletek egy furcsa észrevételem.
A Törpe szerintem vagy súgó szinten vagy a játékban el van rontva. ugyanis ahogy feljebb Viz nagyon jól leírta a súgóban az áll, hogy:a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre. Na már most ez biztos, hogy nem így működik. Mondom miért. Van/volt egy orim Törpe 36036 varival. Ami most jön az még nem is olyan furcsa, attól még a súgóban leírtak jók lehetnének. Na a Törpivel próbáltam gömbölni egy Óriást (ne kérdezzétek honnan tudom a következőket, a lényeg, hogy 100% hogy így van) Óriásnak volt 23805 varija. kat. morálja 92% készültség 100%. Törpémnek ugye a fent említett számú vari kat. morál: 94% készültség 87% tekik Óriásnak 40% Törpimnek 35%. ezek után nem sikerült a varázslat.. hát gondolkodtam és rájöttem, hogy valószínűleg peches vagyok. Na ezt a gömböt még megpróbáltam vagy 6x 8x soha nem sikerült, pedig előbb utóbb sikerülnie kellett volna. Mind1 ezután nem is idegesítettem magam. Majd megkértem a srácot, hogy ugyan próbáljon már meg engem begömbölni és most jön a csoda sikerült neki a varázslat. Pedig nem szabadott volna sikerülnie. Csak és kizárólag úgy sikerülhetett, hogy ha a súgóban szereplő információ nem helyes és a Törpe varázslói 25%-al gyengébbek. Na erre gondoltam megnézem így is a számolást és lássatok csodát, így az Óriás már begömbölhetett. Szóval valószínűleg vagy a Súgó rossz vagy a játékban van a hiba. Akit érdekel, hogyan számoltam, nagyon szívesen leírom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:49. |