![]() |
Quote:
Csak nem bírok leoltódás nélkül végigvinni valamit... :( :( Mellesleg tényleg nem sok választ el az best of pirostól. |
Quote:
akkor már legyen meg a dupla piros :D és dacból ne tiltsd le az elismertséget ilyenje úgysincs mindenkinek ;) /Off |
Van egy téma. Lehet egyetérteni, vagy nem, vitatkozni, vagy nem. Nincs lezárva, nincs áthelyezve. Mi köze ennek a dupla pirosakhoz? Ezeket az elmésségeket privátban is elküldhetitek, anélkül hogy a témát offolnátok szét :mad:
Amúgy a felvetéssel nem értek egyet, tényleg ott a pénz, normális esetben átpostázok, 2 körön belül ott van, és lehet menni tekercseket vásárolni. Bár ezen kívül komoly ellenérvem nincs, tulajdonképpen az sem zavarna, ha át lehetne küldeni. Na ennyit az én határozott hozzászólásomhoz :o |
http://forum.queosia.com/showthread....ight=karav%E1n
Azt nem tudom megérteni, hogy egy már kapásból elvetett javaslatot miért kell újra előszedni, ha még nyomós érv sincs amellett, hogy ez miért jó. |
Quote:
na de mindegy. Igazán én se támogatom -nem mondom h nem jönne rosszul- de ez igazán azoknak kedvezne akik tartalékokat halmoznak fel -vagyis nem a kezdőknek, mert nem hiszem h ők tartalékolnak valamit a piacon- meg az újrázást se pénzszerzésre használják |
All times are GMT +1. The time now is 18:46. |