Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ezotéria (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1355)

Ditke 01-28-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69799)
Ehhez én kevés vagyok...:o Vagy lehet hogy fáradt. De tetszik. :D:D:D Ha még nem akarjátok lelőni a poént megtenné valaki hogy elküldi priv be a megoldást? thx

neeeem :D :D :D

Remedy 01-28-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69799)
Ehhez én kevés vagyok...:o Vagy lehet hogy fáradt. De tetszik. :D:D:D Ha még nem akarjátok lelőni a poént megtenné valaki hogy elküldi priv be a megoldást? thx

Kis segitseg:

(10x+y)-(x+y) = 9x

Bogár 01-28-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 69797)
Próbáld ki azt a nevet, ahogy szólítanak, becenév, bármi lehet :)

nézegettem többet is, de mind igaz rám. :)
kb, mint a horoszkóp... minden csillagjegyhez írnak valami általános igazságot, majd csodálkozunk, hogy jéé, ez télleg igaz...

holnapi reggeli horoszkóp a Vízöntőknek (csak tőlem, csak most): felkelsz, megmosakodsz, megdolgozod a hajad, de nem fog időd maradni a reggelire, mivel rohanni kell a melóba/suliba. :p
mindezt abból állapítottam meg, hogy a Polaris kizárólag a mai estén az északi irányban lesz látható. :p

Ditke 01-28-2007 20:25

egyiptomi jóskövek, lehet dobálódzni :)

http://www.astronet.hu/index.php?apps=egyiptomi

Ditke 01-28-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 69802)
nézegettem többet is, de mind igaz rám. :)
kb, mint a horoszkóp... minden csillagjegyhez írnak valami általános igazságot, majd csodálkozunk, hogy jéé, ez télleg igaz...

holnapi reggeli horoszkóp a Vízöntőknek (csak tőlem, csak most): felkelsz, megmosakodsz, megdolgozod a hajad, de nem fog időd maradni a reggelire, mivel rohanni kell a melóba/suliba. :p
mindezt abból állapítottam meg, hogy a Polaris kizárólag a mai estén az északi irányban lesz látható. :p

A napi horoszkópban egyáltalán nem hiszek, szerintem népbutítás, viszont az aztrológia nagyon hasznos. Ha pontos születési dátumot tudunk, nagyon könnyű megismerni az ember jellemét. Nekem nagy segítség a munkámban (is :))

Grabi 01-28-2007 20:35

pedig Remedy nagyon sokat segített...így már baj ha nem esik le :)

karesz6 01-28-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 69801)
Kis segitseg:

(10x+y)-(x+y) = 9x

Na neeee... Ennél azért többet vártam magamtól. :D:D Meg ettől is. Na mind1

Cassandra 01-28-2007 20:36

Ez vicces: Mind a keresztnevemre, mind a vezeték nevemre ez jött ki:
A Hold

A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.

Egyes részei totál igazak, mások szerintem abszólút nem igazak rám.

Összességében én vagyok maga az ördög, viszont ebből nagyon kevés igaz rám.

Ditke 01-28-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 69810)
Ez vicces: Mind a keresztnevemre, mind a vezeték nevemre ez jött ki:
A Hold

A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.

Egyes részei totál igazak, mások szerintem abszólút nem igazak rám.

Összességében én vagyok maga az ördög, viszont ebből nagyon kevés igaz rám.

Nekem a teljes nevemre, és a becenevemre is ugyanez jön ki :) mármint a hold...

Cassandra 01-28-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 69811)
Nekem a teljes nevemre, és a becenevemre is ugyanez jön ki :) mármint a hold...

Nickre még mókásabb dolog jött ki... milyen kár, hogy igaz.

Cassandra: 17
A Torony

Az éppen összedőlő torony arra az emberre jellemző, akinek élete mindig rossz irányba indul el, és mikor helyzete tarthatatlanná válik, minden összedől körülötte. Azonban a romokon újabb lehetőségek tárulkoznak fel, és talán egyszer a jó irányba tud elindulni.

All times are GMT +1. The time now is 17:23.