![]() |
Quote:
|
Quote:
(10x+y)-(x+y) = 9x |
Quote:
kb, mint a horoszkóp... minden csillagjegyhez írnak valami általános igazságot, majd csodálkozunk, hogy jéé, ez télleg igaz... holnapi reggeli horoszkóp a Vízöntőknek (csak tőlem, csak most): felkelsz, megmosakodsz, megdolgozod a hajad, de nem fog időd maradni a reggelire, mivel rohanni kell a melóba/suliba. :p mindezt abból állapítottam meg, hogy a Polaris kizárólag a mai estén az északi irányban lesz látható. :p |
|
Quote:
|
pedig Remedy nagyon sokat segített...így már baj ha nem esik le :)
|
Quote:
|
Ez vicces: Mind a keresztnevemre, mind a vezeték nevemre ez jött ki:
A Hold A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól. Egyes részei totál igazak, mások szerintem abszólút nem igazak rám. Összességében én vagyok maga az ördög, viszont ebből nagyon kevés igaz rám. |
Quote:
|
Quote:
Cassandra: 17 A Torony Az éppen összedőlő torony arra az emberre jellemző, akinek élete mindig rossz irányba indul el, és mikor helyzete tarthatatlanná válik, minden összedől körülötte. Azonban a romokon újabb lehetőségek tárulkoznak fel, és talán egyszer a jó irányba tud elindulni. |
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |