![]() |
Quote:
DOS-t fejbevágod 98-al és kész. Egy kérdés azért: az a progi (milyen progi?) dobja a boot menüt, vagy az XP saját boot menüje jön elő? Egy szopó lehet, a 98 kérdés nélkül felülírja az MBR-t, mert nagyon "okos". Ha külön progi hozza a boot menüt, valószínű, hogy újra fel kell rakni. Ha XP sajátja, akkor bootolsz egy XP telepítőlemezt, javítókonzol, majd beírod: fixmbr. |
PQ Magic-től pedig nem kell félni, nem harap.
|
A PQ magic-re gondoltam :)
Csak nehogy az legyen amit Remy is mondott :( Nem lenne nagy húzás, ha összezagyválná a dolgaimat. Az ok, hogy elmentem ami fontos de a rendszerfájlokat ne keverje már össze. Sajna nm nagyon lessz időm ilyesmivel babrálni a jövő héten. Amikor gépközelbe jutok, akkor szükségem is lessz rá és nem akarom gajjra vágni. Majd valamikor 7vége felé megcsinálom és beszmolok az eredményről. De tutira úgyu csinálom, hogy megpróbi mellérakni és, ha hazavágom újrahúzom az egészet A-tól Zs ig :) Ez a nagy haditerv. |
Quote:
nekem speciel egy partíción van mind a két xp -persze azért külön mappa- bár én is azt mondom jobb ha 2 partícióra dobod fel |
Ha még nem barmoltad szét a particiós táblát és minden változatlan, lehetséges megoldásként feldobnám pl. a VMWare-t. XP alatt tudsz telepíteni és indítani 98-at, DOS-t, linux-ot, vagy ami jólesik. Minden maradhatna változatlan.
Nem is értem, miért nem jutott eszembe hamarabb ... |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |