Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A sereg- és épületfelmérés ne legyen támadóakció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1349)

Synkel 01-26-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69417)
Jajajajjj, ez teljesen felejtős.

A kapunyitásos téma télleg legyen az, de a felderítő toliakciókat át lehetne minősíteni infószerzésnek támadás helyett. Azaz ha most követem a szövimet a következő szintre, védett vagyok, de ők már nem. Vihetik a seregem támadni, támadhatnak fullon, mert előtte behívnak védeni tőlem minden íjat, meg hasonlók. Gömbökkel segíthetem őket, meg mágiafelderrel, sőt krónikát is nézhetek az ellenségen. Csak a tolisok vannak kihagyva a buliból, holott ha valaki kaput nyit nekik, nyugodtan intézhetnék a felméréseket.

laci 01-26-2007 14:00

Szerintem a hadviselés egyik legfontosabb része az információszerzés. Emiatt aztán minden, ami arra szolgál, hogy információt szerezzek az ellenfélről, annak erősségeiről és gyengéiről, az a hadviselés része, így nekem megfelel, hogy támadóakció maradjon.

dreaman68 01-26-2007 14:35

én is támogatom azt h a térkapus ötlet feljetve legyen, de legyen információszerzésnek minősítve a felderítő toliakciók

Viz 01-26-2007 16:06

Azt én is támogatom hogy ne számítson támadó akciónak hanem információszerző legyen.

Synkel 01-26-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69443)
Szerintem a hadviselés egyik legfontosabb része az információszerzés. Emiatt aztán minden, ami arra szolgál, hogy információt szerezzek az ellenfélről, annak erősségeiről és gyengéiről, az a hadviselés része, így nekem megfelel, hogy támadóakció maradjon.

Ezzel csak az a gáz, hogy varikkal simán végezhetsz infószerzést, és leszabizhatsz utána, vagy informálódhatsz védelem alatt.

Killer 01-26-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69496)
Ezzel csak az a gáz, hogy varikkal simán végezhetsz infószerzést, és leszabizhatsz utána, vagy informálódhatsz védelem alatt.

jogos a 2 pont támogatom!
viszont a kapu maradjon így!

Synkel 01-26-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 69497)
jogos a 2 pont támogatom!
viszont a kapu maradjon így!

Persze. A térkapu egyértelműen támadóakció

Senki 01-27-2007 09:34

nem támogatom egyik elgondolást sem.
a térkapu egy többek által bármi célra felhasznlható átjáró, a nyitása igenis hadi akció. a felmérés önmagában nem lenne az, de a szövetség többi tagjának ad egyértelműen harci jellegű információt, nem támogatom hogy a felmérést elkövető tag szabira mehessen a vérontás elől, igenis ne szökhessen meg a csaták elől egy szabival. :)

tdomo 01-27-2007 09:42

Ezt a javaslatot nem támogatom. Így is vannak országok, amik folyamatosan szabin vannak, tele vannak pakolva varázslóval, gömböz vele párat a tulaj visszateszi szabira, a másik országával meg támad. Ha nem lenne támadó akció a térkapu nyitása és a felmérések, az ugyanide vezetne a tolvajok esetében is.

Cece 01-27-2007 09:49

Én már magát a térkaput is erősen támadónak fogom fel, hát még ha be is jönnek rata :)
A tolvajok békés szándékkal soha sem kiváncsiskodnak. Valamilyen alattomos szándék mindig lapul a háttérben :D
Nem támogatom.

All times are GMT +1. The time now is 13:57.