![]() |
Quote:
|
Szerintem a hadviselés egyik legfontosabb része az információszerzés. Emiatt aztán minden, ami arra szolgál, hogy információt szerezzek az ellenfélről, annak erősségeiről és gyengéiről, az a hadviselés része, így nekem megfelel, hogy támadóakció maradjon.
|
én is támogatom azt h a térkapus ötlet feljetve legyen, de legyen információszerzésnek minősítve a felderítő toliakciók
|
Azt én is támogatom hogy ne számítson támadó akciónak hanem információszerző legyen.
|
Quote:
|
Quote:
viszont a kapu maradjon így! |
Quote:
|
nem támogatom egyik elgondolást sem.
a térkapu egy többek által bármi célra felhasznlható átjáró, a nyitása igenis hadi akció. a felmérés önmagában nem lenne az, de a szövetség többi tagjának ad egyértelműen harci jellegű információt, nem támogatom hogy a felmérést elkövető tag szabira mehessen a vérontás elől, igenis ne szökhessen meg a csaták elől egy szabival. :) |
Ezt a javaslatot nem támogatom. Így is vannak országok, amik folyamatosan szabin vannak, tele vannak pakolva varázslóval, gömböz vele párat a tulaj visszateszi szabira, a másik országával meg támad. Ha nem lenne támadó akció a térkapu nyitása és a felmérések, az ugyanide vezetne a tolvajok esetében is.
|
Én már magát a térkaput is erősen támadónak fogom fel, hát még ha be is jönnek rata :)
A tolvajok békés szándékkal soha sem kiváncsiskodnak. Valamilyen alattomos szándék mindig lapul a háttérben :D Nem támogatom. |
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |