![]() |
[quote=Steve;68236]Aban ált seregcserével ütnek, és ha az ellen bent van akkor gyakorlatilag lehetetlen lenne beíjazott klánokat beverni, csak orkokkal és akkor megint a tamagocsi ezerrel... nekem tetszik hogy aktív az klánesemény rész:)[/QUOTE
Nem hiszem, hogy úgy verték be Wandékat agy a többi topklánt hogy épp nem volt ben senki :) |
Quote:
|
Bocs de ez tényleg nagyon nagy butaság.....
|
Quote:
de ti biztos jobban tudjátok további sok sok hajnali támadást :S |
Quote:
|
Lara Baba, ha eljutsz 1/A-ig, akkor mar vagy annyira jo jatekos (azt hiszem), hogy egy ejszaka tamadast ki tudjal vedeni :)
Tedd tele ijjasokkal az oridat, ha jol fel van epitve, nem valoszinu, hogy befognak tudni ütni, bár lehet :) Meg kell szerintem szervezni klanszinten vagy lejjebb akar szoviszinten a non-stop tavolozast. |
Quote:
Fogalmam sincs, hogy te ki vagy :) De te sem tudod hogy én ki vagyok :) majd ha eljutsz egyszer az A-ba és nem fordulsz le rögtön eljutsz mondjuk top50-be sok sok érdekes dolgot tapasztalsz majd :)) És akkor vagy te is olyan leszel, hogy nonstop készültség, vagy elgondlkozol azon amit én írtam :DD de ez már egy másik történet... :) |
Quote:
Gondolkoztál már azon, h ez online játék??? Azaz 0 órától 24 óráig játszható, azaz nonstop... Erről jut eszembe: "Értem én, h nonstop, de mikor nyit ki?" :):):) |
Quote:
az mar 8k heki vagy felette. oda nem kisebb tudas+penz+klanbeli segitseg kell szerintem, hogy elérj. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:04. |