Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   18 körről támadnak, és nem tudom kivédeni; ilyenkor mit tehetnék? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1339)

laci 01-22-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68179)
Elég radikális és nem is tudom működik e csak valahol a fórumban olvastam erről. (a súgóban nem találtam!!!) Ha van elég pénzed rá akkor mindent rakj ki a piacra minden épületet bonts le és még ugyanabban a körben kezd el visszaépíteni így 10 körig üres leszel de ha jól gondolom akkor építés alatt áló földekből nem tudnak vinni. :D:D A sereg bejön nyer és üres kézzel távozik.:D

Azért ennyire még nem durva a helyzet, lehet hogy nem is jön vissza, csak teljesen új a helyzet, és érdekesnek találom :)
Legrosszabb esetben elmegyek szabira és kécc. Előbb-utóbb lépnie kell a csoportból a kis gonosznak ;)

karesz6 01-22-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68181)
Igen, ez jó ötlet lenne; de 18 körre van, simán kiszúrja, hogy kitámadtam, és lesz vagy 20 köre hogy felépítsen akárhány kórházat.

Nem olyan biztos az. Ha csak gömböket nyom akkor kiküldenék 1 katonát a hullára.:D Az gömbből nem feltűnő. De ha krónikázik akkor biza kiszurja.

laci 01-22-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68182)
18 körről nem sokat fog vinni eleve, de a full bontás is jó mert építés alattiból nem visznek.

+nemtom mivel jön ellened de 18kör alatt már a sereghullás se kevés...

Éppen annyit visz, amennyit felfedezek annyi idő alatt, amíg visszajön :) Mondom, kicsi csoport, nincs sok pénz benne, lopni sincs kitől, úgyhogy csak napi 10-15 hektár jön össze.
És lovasokkal jött :)

Valezius 01-22-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68186)
Nem olyan biztos az. Ha csak gömböket nyom akkor kiküldenék 1 katonát a hullára.:D Az gömbből nem feltűnő. De ha krónikázik akkor biza kiszurja.

Mire megjön a betegség neked kész lehetnek a kórházaid, így pillanatok alatt átvészeled, és jó esély van rá, hogy nem szúrja ki, szerintem.
De rajtad múlik, hogy megpróbálod-e :)

Senki 01-22-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68185)
Azért ennyire még nem durva a helyzet, lehet hogy nem is jön vissza, csak teljesen új a helyzet, és érdekesnek találom :)
Legrosszabb esetben elmegyek szabira és kécc. Előbb-utóbb lépnie kell a csoportból a kis gonosznak ;)

Laci: ha ezt játtsza akkor termel, vagy akar, magasan a max felett... akkor meg nem megy onnét sokáig :D de melyik csoportban van ez, legalább PMbe írd meg :D

Grabi 01-22-2007 13:46

mfként tényleg semmi értelme. én 3 éve V-ből kaptam vagy 80k lovat fentről a 650 hekis kis orimra :)

ha olyan írtózatos akkor nincs mese be kell sajnos nyelni. ez a topok további előnye is. vagy szövizz 3 hadival akik íjjat cserélnek neked és kivéditek együtt. más alternatíva sajnos nincs

Peter 01-22-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68187)
Éppen annyit visz, amennyit felfedezek annyi idő alatt, amíg visszajön :) Mondom, kicsi csoport, nincs sok pénz benne, lopni sincs kitől, úgyhogy csak napi 10-15 hektár jön össze.
És lovasokkal jött :)

megpróbáltad már felmérni, hogy milye van? lehet nem lenne egyszerű, de talán ha szembe mennél vele, vagy kísérnéd... mondjuk befokozva pár katonát
mekkora a pontkülönbségetek?

Valezius 01-22-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 68190)
mfként tényleg semmi értelme. én 3 éve V-ből kaptam vagy 80k lovat fentről a 650 hekis kis orimra :)

ha olyan írtózatos akkor nincs mese be kell sajnos nyelni. ez a topok további előnye is. vagy szövizz 3 hadival akik íjjat cserélnek neked és kivéditek együtt. más alternatíva sajnos nincs

Vagy pacira cserélni, és kísérni, jó sok föld jönne :D

Grabi 01-22-2007 13:49

ááá, nem tudtok annyi pacit összehozni h ki ne védjék ők. vagy bekoptatja a saját lovat és úgy védi ki :)

laci 01-22-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68191)
megpróbáltad már felmérni, hogy milye van? lehet nem lenne egyszerű, de talán ha szembe mennél vele, vagy kísérnéd... mondjuk befokozva pár katonát
mekkora a pontkülönbségetek?

Simán tudom gömbözni, és épületlistám is van róla. Nem tudnék annyit ráküldeni, hogy esélyem legyen. És inkább ő üssön 18 körről, mint sokan mások a környékről, az íjásztalan országomat :D

Kb. 280 hektár van köztünk, és 23k pontkülönbség.

All times are GMT +1. The time now is 03:04.