![]() |
Quote:
De valszeg tévedek, nem figyeltem még meg:D |
ez nem így van, mert volt hogy gabona volt elől alatta teki, majd megint nyersi. én így emlékszem, de ezt ne vegyétek készpénznek;)
|
Quote:
Viszont a javaslat sztem mindenképp hasznos lenne. |
ja bocs a javaslatra nem mondtam semmit:)
támogatom és abban is egyetértek, hogy atit megvárjuk. |
végülis támogatom, de meglennék nélküle is
de jó ötlet;) |
Szerintem nagyon hasznos lenne.
Úgy utállom keresgetni, amikor a tekercsek közé bekerül a katona. Vagy az összs nyersi a tekercs felett van, de pl a gabona vagy a fegyó éppenséggel legalulra kerül... Szóval, szerintem nagyon hasznos lenne. :) |
Quote:
Amúgy a topicnyitó ötletet támogatom... |
Quote:
Hát nem tudom. Most nézem a piacom, és ezt látom: Gabona Ipari tudománytekercs Ipari tudománytekercs Ipari tudománytekercs Gazdasági tudománytekercs Mezőgazdasági tudománytekercs Lakáshelyzeti tudománytekercs Bányászati tudománytekercs Hadügyi tudománytekercs Hadügyi tudománytekercs Mágia tudománytekercs Tolvajlási tudománytekercs Agyag A mennyiségeket direkt kivettem, mert belepirulnátok, hogy miből mennyi van...:D :D Na erre gondolok A gabona a toppon, az agyag meg az alján.... Nekem ez a zavaró De abban megegyezünk, hogy mind a ketten támogatjuk.:) OFF És mivel 3 piac van simán elkerülhetjük egymást... Amikor te juszufnál vagy, lehet hogy én épp ahmednék keresgélek.:D ON |
Quote:
|
Quote:
Nem értem miért üti a hsz-em. Az egy elméleti példa volt, az utóbbit meg kikerestem neked. Illetve amikor te írtad, hogy rossz a megfigyelőkém, akkor még csak 1 hsz-em volt. Tehát nem volt mi üssön mit...:p De lehet hogy nagyon elbeszélünk egymás melett. :D Direkt most raktam ki pár katonát, és lovat. Megnézzem hova kerül... Ez lett az eredmény: Gabona Katona Ipari tudománytekercs Ipari tudománytekercs Ipari tudománytekercs Gazdasági tudománytekercs Mezőgazdasági tudománytekercs Lakáshelyzeti tudománytekercs Bányászati tudománytekercs Hadügyi tudománytekercs Hadügyi tudománytekercs Mágia tudománytekercs Tolvajlási tudománytekercs Lovas Agyag Hogy miért alulra került a ló, azt nem tudom. na nekem ez volt a zavaró. És még mindig nem értem, hogy az 1szem hsz.emmel, hol mondtam ellent önmagamnak. :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:41. |