![]() |
Quote:
Quote:
|
Kocsival sem mindig érzed. Múlt héten mentem egy napot egy Mazda 6 mpssel, hát a mocisokat (is) alázza...:D[/quote]
Végre talán-600cc alatt de gyorsulásra nem igen. Bár végre is necces.Egy 25 TZR is megy 160-at v egy jog ill dió is mehet120at és ezek még nagyon kicsi gépek. Mint emlitettem vannak IQ-gerillák,de ez nem mindenkire igaz Maradjun a normálisabbjánál.Nekem is van ismerősőm aki az autó kereskedés elött kezdte kaparni a azt a fehér aprókavicsot és nekem magyráztak a kereskedésböl h takaritsam le a kocsikat:( És még sok ilyen van. |
Közlekedés.
Ma újra csak rájöttem a 2kereküek elönyeire miközben a 0-áson ücsörögtem a dúgóban:( nem vagyok fanatikus de mikor lesz már nyár?
Igaz még nem vok szezonkész de ami késik az nem múlik. Bár nem kicsit lehangoló,hogy a gyertya cserének induló szerelgetés hogyan vált hengerfej cserévé,de ha igy folytatom lassan kapok a KTMtöl valami platina törzsvásárlói kártyát. Érdekfeszítő beszélgetés volt még +probáltak +gyözni h a 40K sportdob ezért + azért nem jó és Nekem a gyári 240K dobra van szükségem......hmmm lehet benne valami. |
Steve én is volt amikor huztam neki,de hát a pályán nyugisan lehet 200-220 körül slalomozni. legfönnebb csak a urvezetö autosok ijednek meg .Na meg ha csavarodok akkor meg az én bajom.amugy ne gondold hogy Könnyen beszél ,nem volt balesete.Nyugi ,volt 6 honap ágy
|
Bár nem kicsit lehangoló,hogy a gyertya cserének induló szerelgetés hogyan vált hengerfej cserévé,de ha igy folytatom lassan kapok a KTMtöl valami platina törzsvásárlói kártyát.
Érdekfeszítő beszélgetés volt még +probáltak +gyözni h a 40K sportdob ezért + azért nem jó és Nekem a gyári 240K dobra van szükségem......hmmm lehet benne valami. Ne feledd hogy a Ktm ,az mindig motorgyilkos volt,erös,meg elég fürge is,de nem tartos,egy Cbr 600-vagy 1000 ,esetleg Gsx-r ,de ha esetleg turagépre gondoltál inkább akkor a Transalp,Afrika Twin:D |
Háááá.Végre kész a gép:)
Eke...1gikxer 750 nem megy annyira az 1000res + már városba Nekem nagy:( H ja érdemes a szervizessel jóban lenni. |
Az Africa Twin régen nagyon bejött amikor még 25ös Aprillia Tuareggel nyomtam.De azóta a supermotokra esküszöm:)
|
Végre +állithatatlannak tünik a kirajzás:)
De csak óvatosan..... Még poros a beton:)... és a kocsik sem szoktak + minket. |
én már tudom:mad:
|
Éreztem hogy ez sem a bicajozásról fog szólni :))
|
All times are GMT +1. The time now is 11:22. |