Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Seregek "hazakísérése" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1331)

Cece 01-20-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 67323)
Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok.
Egy kis előnyt kellene adni nekik.
Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki.

Mielőtt teszel egy javaslatot ami a játékot alapjaiban változtatná meg, jó lenne elgondolkodni a következményeken.
A Hóditóban az összes országom hadis, és ha ilyen előnyt kapnák asszem be is fejezném a játékot. Nem lenne érdekes.
A másik + hogy a pacis orik nagyrésze szépen átalakulna. Pedig attól szép a hadiori.
Hangsúlyosan ellenzem a javaslatot.

Viz 01-20-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67335)
ebbe ne mennjünk bele, mert egyértelmű, hogy aki valamiből erős az másból gyengébb;)
amúgy meg begömbölöd a pénz alapján megnézed a lehetőségeit;)
ha nem lehet begömbölni, akkor kicsit ráhagysz és csak két sereggel kisérsz.

Azért lehet keés pénzből is jól üzérkedni.
Ha például a saját íjaidat veszed be a piacról, akkor gyak. nagyo kevés pénzzel is tudsz teljes seregcserét. De arra nem gondoltál hogy ha szövis, nem gömbölöd be akkor nem tuti h beférsz 2 sereggel, mert behív?:) De a topicban nem erről van szó, ne offoljunk:)

Burning 01-20-2007 11:25

nem erről volt szó és semmi kedvem nem volt szövit venni, mert az bonyolítaná;)

Burning 01-20-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 67341)
Mielőtt teszel egy javaslatot ami a játékot alapjaiban változtatná meg, jó lenne elgondolkodni a következményeken.
A Hóditóban az összes országom hadis, és ha ilyen előnyt kapnák asszem be is fejezném a játékot. Nem lenne érdekes.
A másik + hogy a pacis orik nagyrésze szépen átalakulna. Pedig attól szép a hadiori.
Hangsúlyosan ellenzem a javaslatot.

szerintem is full elites orik lennének, mert ha hazaér a sereg pattan az ellen.

Viz 01-20-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67345)
szerintem is full elites orik lennének, mert ha hazaér a sereg pattan az ellen.

ez így igaz, most is ez az elites orik lényege:D

karesz6 01-20-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 67332)
ja, nehezen lehetne bántani, csak ott vannak ellene a varisok meg a tolisok, mert egy hadis nem fog tartani 50k varit...

Azok mindíg is ott voltak. Ez a hód lényege. Mert egy hadist visszakísérés nélkül a büdös életben nem fog beütni se egy tolis se egy varis (így is csak max akkor ha a hadis csúnyán kitámad a tolis/varis meg full visszakíséri) A hadisok széttépnék a tolisokat meg a varisokat ugyanis a veszteségeik majd a fele kiesik mert sereggel soha senki nem tudná őket bántani. Meghát a támadások sava borsát venné el az hogy nem kell azon filózni meg számolgatni hogy ha a hadis visszakísér akkor ki tudom e védeni/mennyi segítség kell/észre veszem e időben/visszakísér e eggyáltalán/esetleg rögtön utánna én is tudom e kísérni/földre pusztira vagyí mészárra jön e és még lehetne egy darabig sorolni. Ez mind elveszne. Annyi történne hogy kimegyek a kör utolsó másodpercében utánna viszlát nem is nagyon kell figyelnem mert felesleges. Nagyon nagyon unalmas lenne. És ennek úgy vagyok ellene hogy hadis vagyok.

dreaman68 01-20-2007 11:56

lazán átvisz egy hadis egy varist vagy egy tolist

Peter 01-20-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 67323)
Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok.
Egy kis előnyt kellene adni nekik.
Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki.

1, az utóbbi időben a hadisok nem gyengítve lettek, hanem pont hogy mégjobban előtérbe kerültek...
2, ezzel nem előnyt adnál nekik, hanem egy jókora hátrányt
3, Ati szerint a Hódítóban mindennek kiszámíthatónak kell lenni, ilyen hogy 20-80% szerintem nem tetszene neki túlzottan, mert ebben erősen benne van a véletlenszerűség
4, jól van így, ahogy most van, tehát ellenzem ezt a javaslatot :)

dreaman68 01-20-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67360)
1, az utóbbi időben a hadisok nem gyengítve lettek, hanem pont hogy mégjobban előtérbe kerültek...
2, ezzel nem előnyt adnál nekik, hanem egy jókora hátrányt
3, Ati szerint a Hódítóban mindennek kiszámíthatónak kell lenni, ilyen hogy 20-80% szerintem nem tetszene neki túlzottan, mert ebben erősen benne van a véletlenszerűség
4, jól van így, ahogy most van, tehát ellenzem ezt a javaslatot :)

teljesen egyetértek
lassan helyet válthat ez a topic is

csukja 01-20-2007 12:24

én azt se értem hogy minek veteték fel ezt a javaslatot!?:confused:

ez az előny nekem nem jelentene semmit, nem tudom miért lenne ez olyan nagy dolog ugyanis ez az előny a seregek hazaérkezésére vonatkozik és ez 1 körváltás szóval nagyon kevés eset az amikor azért kapod be a támadást mert hogy a támadó sereg ugyan abban a körben hamarabb érkezik meg a célponthoz mint a te kint lévő sereged haza.és nem tom hogy mér mondja mindenki hogy ez olyan nagy előny hogy mindenki elites lenne és kiküldené mindig az egész sereget amikor a sereg útja legjobb esetbe 2 kör a célig 1 kör a csata meg még 2 kör a hazaérkezés és ebből az 5 körből csak az 1 körre vonatkozik és azalatt a maradék 4 kör alatt amire ez az előny nem érvényes jóval nagyobb eséje van a támadás bekapásának mint amikor épp hazaérkezik a sereged!:cool: :cool: :cool: :cool:

All times are GMT +1. The time now is 22:10.