![]() |
Quote:
A Hóditóban az összes országom hadis, és ha ilyen előnyt kapnák asszem be is fejezném a játékot. Nem lenne érdekes. A másik + hogy a pacis orik nagyrésze szépen átalakulna. Pedig attól szép a hadiori. Hangsúlyosan ellenzem a javaslatot. |
Quote:
Ha például a saját íjaidat veszed be a piacról, akkor gyak. nagyo kevés pénzzel is tudsz teljes seregcserét. De arra nem gondoltál hogy ha szövis, nem gömbölöd be akkor nem tuti h beférsz 2 sereggel, mert behív?:) De a topicban nem erről van szó, ne offoljunk:) |
nem erről volt szó és semmi kedvem nem volt szövit venni, mert az bonyolítaná;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lazán átvisz egy hadis egy varist vagy egy tolist
|
Quote:
1, az utóbbi időben a hadisok nem gyengítve lettek, hanem pont hogy mégjobban előtérbe kerültek... 2, ezzel nem előnyt adnál nekik, hanem egy jókora hátrányt 3, Ati szerint a Hódítóban mindennek kiszámíthatónak kell lenni, ilyen hogy 20-80% szerintem nem tetszene neki túlzottan, mert ebben erősen benne van a véletlenszerűség 4, jól van így, ahogy most van, tehát ellenzem ezt a javaslatot :) |
Quote:
lassan helyet válthat ez a topic is |
én azt se értem hogy minek veteték fel ezt a javaslatot!?:confused:
ez az előny nekem nem jelentene semmit, nem tudom miért lenne ez olyan nagy dolog ugyanis ez az előny a seregek hazaérkezésére vonatkozik és ez 1 körváltás szóval nagyon kevés eset az amikor azért kapod be a támadást mert hogy a támadó sereg ugyan abban a körben hamarabb érkezik meg a célponthoz mint a te kint lévő sereged haza.és nem tom hogy mér mondja mindenki hogy ez olyan nagy előny hogy mindenki elites lenne és kiküldené mindig az egész sereget amikor a sereg útja legjobb esetbe 2 kör a célig 1 kör a csata meg még 2 kör a hazaérkezés és ebből az 5 körből csak az 1 körre vonatkozik és azalatt a maradék 4 kör alatt amire ez az előny nem érvényes jóval nagyobb eséje van a támadás bekapásának mint amikor épp hazaérkezik a sereged!:cool: :cool: :cool: :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 22:10. |