![]() |
Quote:
csunyabogarral egyetértek abban h erőteljesebben kellene hatnia a morálra |
pénzforrások
Gondolkoztam azon is, hogy igazából honnan jön a hódítóba az arany. A következőkre jutottam:
1. Adó 2. Drágakő 3. Kereskedők bankolják össze 4. Aranyalma (?) :) 5. Bónusz + Segély 6. Ha valamit kihagytam bocs. Igazából az 2. és a 3-ik esetek lehetnek az igazi pénzforrások. (((Nekem spec sem kereskedős országom nincs, sem olyan, amiben lenne drágakőbánya. (Sőt ha nem muszáj kaját sem termelek...)))) A pénzt "elhasználódására" talán nincs ennyi lehetőség. Lehet háborúzgatni (minden gyilkolászós műveletet ide értek), lehet szórni a pénzt adományba (egy nap alatt fél millát tuti így szórok el), meg ugye ott van a fránya tekercskopás... Írtátok, hogy a gazdasági t.tekercseknek semmi haszna. Mi lenne, ha megemelkede a tekercskopás általános mértéke (több pénz menne ki a rendszerből), ugyanakor nőhetne az adóból a bevétel. A "gazdasági" teki, meg csökkenthetné a kopást. És légyszi fejtsétek ki mi lenne a bajotok az áremelkedéssel. |
Quote:
A kopás csökkentésére szolgáló teki viszont tetszene:D |
Az, hogy megéri-e gazdasági tekercset tartani, csoportfüggő. Nekem megéri:
Adóm 24% Körönkénti adóbevételem 55% tekivel: 526460 Teki nélkül: 339650 Különbségük: 186800 Tehát a körönkénti bevétel többletem a tekik következtében 186800. 19 körönként kopik a gazdasági tekim 667 tekercset. Csoportomban a gazdasági teki körülbelül 800-ba kerül. 667*800=533600 19 kör alatt a bevétel többletem 3549200, tehát 19 körönként 3 milliót keresek a gazdasági teki miatt. Az is valami. |
Quote:
|
A csopi, he
|
Quote:
egyszer voltam, nemszeressem:D |
Quote:
A rendszerből kimegy pénz: -fizetendő zsold. -fizetendő épületfenntartás. -képzési költség -tekiírási költség -pénzosztás a népnek -építési költség -felfedezési költség A csoport pénzét még nagyban befolyásolja a csoportba kerülő játékosok hozott pénze és a csoportból elmenők elvitt pénze. |
Quote:
2. A pénz szerintem igenis kivándorol azzal, ha katonák pusztulnak, mert ha azokat is vetted, akkor bizony az arra fordíott zsetonnak annyi. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |