Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kezdeti csoportválasztás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=132)

director 02-05-2006 00:58

Quote:

Originally Posted by Makariosz
Zéróstartolni akarok, mert teljesen beijedtem attól hogy anarchiába kerülök, mivel az öcsikémmel egy gépről játszunk, ráadásul még szövetségben is vagyunk.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan válasszam meg a csoportomat, hogy ne freemailes csopiba kerüljek?

öö, mi is a kérdés?:) ha zéróstartolsz, akkor te választod ki, hogy melyik csoportba kerülj..

Makariosz 02-05-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by director
öö, mi is a kérdés?:) ha zéróstartolsz, akkor te választod ki, hogy melyik csoportba kerülj..

A kérdés az, hogy melyek a freemailes csopik, és melyik a többi?

Remedy 02-07-2006 20:04

Quote:

Originally Posted by Makariosz
A kérdés az, hogy melyek a freemailes csopik, és melyik a többi?

ugytudom, hogy X,V,W: ingyenes mailos csopi

Senki 02-07-2006 20:43

Quote:

Originally Posted by Remedy
ugytudom, hogy X,V,W: ingyenes mailos csopi

jól tudod, azok a freemailos csoportok.

Half 02-08-2006 13:51

Szeritnme a gyors a legjobb kezdőknek. Ha nem bátortalanodsz el az eljén. és a lassú a legkevésbbé. Sokkal bántobb ha 6szor annyi idejig éptikezni gyüjtögetni azt nem cisnáltad jól lvernek a kakiban mint pár hét alatt összedobni az országot legyaknak megint pár hét...

director 02-08-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Half
Szeritnme a gyors a legjobb kezdőknek. Ha nem bátortalanodsz el az eljén. és a lassú a legkevésbbé. Sokkal bántobb ha 6szor annyi idejig éptikezni gyüjtögetni azt nem cisnáltad jól lvernek a kakiban mint pár hét alatt összedobni az országot legyaknak megint pár hét...

szerintem meg egy sima normálos ori, amig megtanulod az alapokat.. aztán ha fellépsz, akkor mehet egy ori gyorsba..

Half 02-08-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by director
szerintem meg egy sima normálos ori, amig megtanulod az alapokat.. aztán ha fellépsz, akkor mehet egy ori gyorsba..

jah csak az embereknek fontos az első orijuk általában főleg ha leragadnak hóditónál. De a Normál még okés csak a Lassút nee!

Mákosbejgli 02-11-2006 22:48

Sz.tem a gyorsban érdemes első orit inditani ott sok pofont hamar kap az ember amiböl tanulhat.
Én is ott kezdtem.

Ati 02-11-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by Mákosbejgli
Sz.tem a gyorsban érdemes első orit inditani ott sok pofont hamar kap az ember amiböl tanulhat.
Én is ott kezdtem.

Határozottan ellenzem, hogy a gyors csoportban újoncként kezdjen bárki is. A gyors csoport NEM, mondom NEM kezdőknek van.

Mákosbejgli 02-12-2006 00:45

(saját magamra értve)

Quote:

Originally Posted by Ati
Határozottan ellenzem, hogy a gyors csoportban újoncként kezdjen bárki is. A gyors csoport NEM, mondom NEM kezdőknek van.

Lehet de aki gyorsan tanul annak sz.tem megfelel.
Itt vagyok én a példa.
Én normál csopiban meghallnék az unalomtol:)
Lassuban meg... hu nincs rá szó:)

All times are GMT +1. The time now is 02:04.