![]() |
Quote:
Csak a tartalma :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmm-hmmm... a sértegetés pont ezért van, hogy beletapossunk a másik lelkébe, mert az nagyobbat üt mint egy két pofon sokszor... más kérdés, hogy ez a topic nem erről szólt, és a sértegetés és a kit tud olyanabbat mondani, hogy leesünk tőle a székről a röhögéstől az nem ugyanaz, mégis páran átcsusszantak a túloldalra...
abba bele se menjünk, hogy verekedés, vagy sértegetés kell-e egyáltalán, assszem a Husszein topicban ezt már lerendeztük... csak fogalomtisztázás a postom :) De azért tettszett, hogy egy két gyönyörű kiszólás elhangzott itt, amitől kényszeres vigyorgás lett úrrá rajtam :D |
Üdvözlök minden tisztelt hódítóst!
Nos a "kishugis" történetnél maradva: itt nem kell senkit gyanusítgatni. Én írtam anno, és elismerem, meggondolatlanul cselekedtem. Cecétől bocsánatot kértem, ő ezt nem fogadta, ezt is meg tudom érteni. Hibáztam, emberből vagyok. 17 éves fejjel látom a világot, akár ennek is betudható, hogy ilyet megengedtem magamnak. Megpróbálok felnőni és egyszer leszek még bölcsebb is. Bocsánatot kell kérjek mindenkitől, aki ezt a topicot használta, és szerette. Nagy valószínűséggel az én hülyeségem vetett véget ennek a mókának. Meglepett, hogy nem lett ban a vége. Ez talán egy gesztus Ati részéről, hogy időt kaptam átgondolni a hozzáállásom. Persze lehet, hogy csak véletlen, nem tudom biztosan. Egész nap törtem a fejem, hogy a jelen helyzetben mi az ideális megoldás: azt hiszem megmaradok olvasónak a fórumon, nem szeretnék újabb embereket megbántani, így is többet sikerült a kelleténél. Köszönök mindent, és arra kérem a társaságot, hogy ne ez alapján a balfogásom alapján ítéljen meg. Tisztelettel, BeeLord |
Én nem olvastam kb egy hete ezt a forumot csak pár topicot, csak most lazításképp nézelődöm, és azt kell mondjam a felettem lévő post igen pozítív, fejlődésre képes embert takar.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:56. |