![]() |
Mikor: lehet félreérthetően fogalmaztam. gömbjük lehetett, de mit érnek a sok nullával? így értettem amikor azt mondtam h gömbjük sem volt.
egyébként elfként most próbálom ki magam. de már látom tűzgolyókat fogok kapni eleget. :rolleyes: mindegy, ettől érdekes a játék. igazából a faji vari meg a sok plusz védelmi százalék miatt váltottam. nem tudom még megérte-e, de a 30% lakáshelyzeten teljesen átsiklott a figyelmem. Attila: ha zavarhatlak még. nem tudom h nem akartál válaszolni, vagy átsiklottál felette JKSZ-nél csak "közvetlen" (pl. üzik) vagy "közvetett" (pl. régen a szövije volt, vagy egyértelmű, mert x a pontlistában sem láthatja az áldozatot) bizonyítékok alapján döntitek el h volt-e vagy sem? |
Quote:
Az, hogy a pontlistában nem is látszik, sose lehet bizonyító erejű, hiszen a pontlistában az látszik, akit látni akarok, azt írok be a saját listámba, akit csak akarok, nincs meghatározva, hogy alapból neki látszania kell. Ha 2000. vagyok, a pontlistámba beírhatom a top10 országot nyugodtan, és mindig látom őket. |
köszi. vágom. :)
több kérdés a témában nem lesz. :) |
Quote:
Tehát ez nem nagy sereg :D Bár ha mindez egy mf ork tábornokba összpontosul... :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:21. |