![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
nem inditok külön topicot, ha van már hasonló
szval, 1aban vagyok, klántársaim figyelmeztettek, h 2948 hekinél van a határ, aholis megnö a felfedezéshez szükséges katiszám ill. arany namost, helyes e a hekiszám, mert nekem 2943van és szinte megduplázódott a fedezéshez hozzárendelt katiszámom :( eddig 157 kellett, most már 294 |
Quote:
"FONTOS! A képletben szereplő terület nem egyezik meg az országod tényleges nagyságával, hanem az építés alatt álló és a beépítetlen területek súlyozottan számítanak! A pontos értékek a következők: 1 Ha beépített terület 1 Ha-nak, 1 Ha építés alatt álló terület 2 Ha beépített területnek, 1 Ha üres terület 3 Ha beépített területnek felel meg. " |
talán ebbe a témába tartozik:
Elf egyik hátránya: Quote:
azt hogy tegyük fel, hogy egy csoportban vannak 2000-ren akkor addig tud felfedezni, amennyi a 200. ember országának a területe? |
Quote:
|
köszönöm ati, ez igazán gyors reagálás volt
|
volna kérdésem a felfedezéssel kapcsolatban, a sugó idevágó részét elolvastam:
Quote:
2948 hektárig még 225 katona kell, de utána kb. mennyire növekszik hirtelen? a képletet értem, csak egy kicsit nehéz így előre kiszámolni, mert a felfedezési arányt annyira nem értem.. a számításban a felfedezési arány helyére hogy kell beírni a számot? pl ha eddig 30 százalékot fedeztem fel, akkor a felfedezési arányba 30-at kell beírni, vagy 0,3-at? kb 3000 hektárral lehet már fordulni az 1/A-ból? vagy 3000 heki még messze van az 1/A top30-ba való bekerülés hektárszámához? ha igen, kb mennyi kellene ahhoz? (gondolom az a szám is állandóan változik, csak kb mennyi kell hozzá..) |
Quote:
A felfedezési arányba 0,3-at kell írni a példád szerint. 2949 hekin, 30% felfedezési aránnyal, ha előtte 225 katona kellett egy hekihez, 358 katona fog kelleni. Jól is néznénk ki 30-cal! :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:39. |