Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Ország átadása nem anarchista csoportokban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1303)

Rózsa 01-10-2007 20:17

A játékszabály alkotói is úgy gondolják, hogy ne adja-vegye senki más oriját... Ezzel speciel én is egyetértek :)

Senki 01-10-2007 23:02

nekem nem tettszik az ötlet. Mert mi van ha én a VIPért orikat készítek elő és lepasszolom őket a VIP smsért a többi országomra... ez eddig anarchba ment, de most normálba is??? Nem, valahogy ez sántít nekem...
ha mégis beezetésre kerül akkor is tartom azt a feltételt, hogy a legmagasabb szintet megjárt országnál nem lehet magasabb szinten. érték mindegy szerintem.

Úgy látom, hogy többet élnének vele vissza, mint amennyien rendeltetésszerűen használnák.

Gazsy 01-10-2007 23:12

Szerintem ez teljesen unfair lenne! Dolgozzon meg mindenki a maga országáért! Ez a játék lényege, ki tud feljebb és feljebb jutni saját erőből!
Szerintem ez tönkretenné a játékot! Kezdő vagyok, de ellenzem. (határozottan)

Grabi 01-10-2007 23:22

aki odaadja a másiknak az országot az ugyanúgy megkűzdött érte, mint ahogy lehetősége van másnak is.

Senki 01-10-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 64959)
aki odaadja a másiknak az országot az ugyanúgy megkűzdött érte, mint ahogy lehetősége van másnak is.

igen, de aki kapja, az nem küzdött meg azért az országért.

Gazsy 01-10-2007 23:30

Kinek hiáányzik az, hogy : "bi-bi-bi én vettem egy 6 személyiséges orit!" Megint kedvezni a gazdagoknak! Ez nem lenne jó szerintem!

(Elvele!!!)

Penya 01-10-2007 23:42

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64962)
Kinek hiáányzik az, hogy : "bi-bi-bi én vettem egy 6 személyiséges orit!" Megint kedvezni a gazdagoknak! Ez nem lenne jó szerintem!

(Elvele!!!)

Ez nem mérvadó. Akinek 6 személyiséges orija van az nem adja oda akárkinek, ha mégis akkor az olyan személy lesz aki élvezi a bizalmát az illetőnek. Akkor meg miért ne? Lehet így kicsit csökkenne a szabis orik tömekelege. Ha nem is nagy mértékben.

karesz6 01-10-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64962)

(Elvele!!!)

A full tápos orik csereberéét elkreülendő sztem meg lehetne azt csinálni hogy tulajdonos csere alkalmával 1 személyiségesre visszaálítani az orit és mondjuk a területéne 5-10% át elvesztené. + csak 1/a t megjárt ori tulaja lehetne vásárló stb. aki így akar néhány csopit átugrani az így is megvenné. Másrészről ha valaki arra akarja költeni a pénzét hogy orikat vásároljon az tegye. Engem nem zavar. Én se eladni se venni nem fogok de ettől függetlenül támogatom az ötletet. Mellesleg engem az sem zavarna ha néhány gazdag kezdő gyerek arra költi a pénzét hogy széttápolt orikat vegyen rengeteg tartalékkal. Előbb utóbb úgy is leütik és elviszik a pénzét és akkor már nem is ő hanem a többiek jártak jól. :D Ha meg azzal az orival megtanul rendesen játszani akkor egy jó játékossal gyarapodik a hódító.

Grabi 01-11-2007 00:26

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 64961)
igen, de aki kapja, az nem küzdött meg azért az országért.

de ha már megvan az a pénz/földterület akkor nem tök mindegy h azt x vagy y viszi ilyen szempontból?

még annyit hogy mivel nem lehet teljes listát átörökíteni, csak egy országot ezért nem is lehetne ez a vipért üzletelgetés mint aharcban, mert nem lehet levágni a listádrol az eladandó országot

laziga 01-11-2007 06:21

jó gondoljátok meg milyen fegyvert adtok a kezembe :P leamortizáljátok az orim no problém veszem a következőt és a következőt oszta végetek :P
Ez olyan mértékű csalásokat segít elő hogy az frenetikus. de elvégre már ugy is elkezdet anarchosodni a gyors is akkor mindegy ha abból is anarchot csinálunk :D

All times are GMT +1. The time now is 12:40.